Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canyelles es prepara per a la Festa Major de Santa Magdalena

2019 FestaMajorwebCanyelles prepara una Festa Major de Santa Magdalena carregada de novetats i amb un ampli programa d’actes especialment pensat per a gaudir en família i que, un any més, es desenvolupa en dos caps de setmana, els dies 13 i 19, 20 i 21 de de juliol.

 

Ja fa molt poc per a la Festa Major de Santa Magdalena que té lloc els dies 13, 19, 20, 21 i 22 de juliol. La festa es presenta amb novetats i amb l'aposta per seguir el format de la Cercavila de la Pujada iniciat l'any passat en què les colles de balls populars van acabar amb una entrada final a la parròquia per retre homenatge a la patrona Santa Magdalena.

Entre les novetats d'enguany hi ha un concert de Festa Major el dia 13 de juliol, després del correfoc, a càrrec del grup Veneno en la Piel.

També s'ha incorporat la Nit Jove que substitueix l'Alternativa del  Joan, el dissabte 20 de juliol. El pregó es farà a les 19 hores del mateix dissabte, per després iniciar la cercavila de la Pujada i la inauguració del monument als Nans, seguint la tradició de dedicar cada any una escultura a un ball popular local. La Cercavila també servirà per conèixer els nous vestits de la Patusca.

 Els més petits, tindran dilluns el seu espectacle infantil tradicional, però el dissabte 20, tindran una gran sorpresa en el marc de les activitats d'aigua programades. A tot això cal afegir els actes més populars com el Castell de Focs que ofereix la Pirotècnia Igual, els balls de nit i el concert de festa major, el concert-vermut o l'Ofici de Festa Major, entre d'altres.