Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Oberta la inscripció al Carnaval 2019 de Canyelles. Participa-hi!

2019 02 23 CarnavalLa Rua de Carnaval té lloc el dia 23 de febrer, a les 18 hores.

La inscripció estarà oberta fins al 8 de febrer

El Carnaval 2019 de Canyelles ja és a punt. Les inscripcions per participar a la rua de disfresses, que tindrà lloc el dissabte 23 de febrer, ja s'han  obert i es poden fer com a màxim fins al dia 8 de febrer a les Oficines de l'Ajuntament de Canyelles o bé al correu electrònic cultura @canyelles.cat. S'estableixen dues modalitats per participar a la desfilada de Carnaval d'enguany: Carrosses i Comparses. Les bases de participació i la butlleta d'inscripció les podeu trobar en els següents enllaços:

Bases de Participació

Butlleta d'inscripció

Butlleta autorització menors

 

 

Canyelles celebra el Carnaval una setmana abans que la resta de municipis del Garraf. I ho fa amb la tradicional rua de carrosses i comparses que desfilaran pels carrers més cèntrics del nucli urbà. Donarà el tret de sortida el pregó del Carnestoltes, a l'exterior de la Sala Multicultural, com és tradicional, a les 18 hores. El Rei del Carnaval i les seves concubines animaran la rua de disfresses, que acabarà amb el tradicional ball a l'interior de la Sala Multicultural.

En l'edició de l'any passat van participar un total d'onze carrosses i comparses del municipi, a les quals van acompanyar diversos grups vinguts de diferents municipis del Penedès i del Garraf. L'ordre de les carrosses a la rua de Carnaval es farà, un any més, per sorteig, en una reunió informativa a la qual hauran de participar totes les entitats inscrites.

En el següent enllaç també podeu trobar l'autorització per què els menors puguin participar en el Carnaval de Canyelles 2019.