Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

El ple aprova definitivament el Centre de Dia per a la Gent Gran

L’Espai Romanguer, amb capacitat per a 60 persones, s’està construint a l’antic gimnàs municipal


El ple de l’Ajuntament de Canyelles ha aprovat definitivament l’establiment del servei públic municipal del Centre de Dia, Espai Romanguer, que s’està construint a l’antic gimnàs municipal i que estarà acabat en uns dos mesos i mig.

El nou centre d’atenció diürna per a la gent gran tindrà capacitat per a unes seixanta persones i oferirà tot un seguit de serveis que aniran des de l’atenció personal, a l’atenció a les activitats de la vida diària, dinamització sociocultural, fisioteràpia, readaptació funcional i social, manutenció, recuperació d’hàbits d’autonomia, activitats de lleure o atenció sanitària, entre d’altres. També hi haurà un servei de transport adaptat per facilitar els desplaçaments per a les persones que viuen lluny del nucli, i un servei de menjador. Funcionarà de vuit del matí a vuit del vespre, oferint la possibilitat als usuaris que s’hi estiguin durant la jornada completa de deu hores. A més també es preveuen facilitats d’accés en els casos determinats per Serveis Socials o en els reconeguts per la Llei de Dependència.

El nou Espai Romanguer es va aprovar inicialment en el ple municipal del 27 de novembre del 2018. Després d’un procés de concurs públic que va quedar desert, l’adjudicació de les obres i de gestió del centre s’ha fet per un procediment negociat. El nou equipament compta amb una subvenció econòmica de 103.000 euros de la Diputació de Barcelona. Disposarà d’una sala polivalent, una sala de dia amb elements audiovisuals i butaques, un menjador, una sala de control de medicació i infermeria, vestidors, una dutxa geriàtrica, una cuina, una zona de fisioteràpia i una aula-taller, entre d’altres.