Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canyelles fa un pas més per al distintiu Biosphere de Sostenibilitat

2019 06 12 biosphereajuntamentJornada d'assessorament tècnic a l'Ajuntament de Canyelles per seguir endavant amb el procés per aconseguir els distintius Biosphere de sostenibilitat els impulsen la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç i l'Institut de Turisme Responsable.

L'objectiu és implementar una gestió més sostenible i bones pràctiques per al desenvolupament del turisme sostenible

Canyelles ha fet un nou pas per aconseguir el distintiu de Compromís per la Sostenibilitat Biosphere, impulsat per la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Institut de Turisme Responsable. Aquesta setmana ha tingut lloc a l'Ajuntament de Canyelles una sessió d'assessorament tècnic per seguir amb el procés per a obtenir aquesta distinció.

El programa Biosphere és un programa  que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d’una destinació turística. L’objectiu és promoure les bones pràctiques en gestió sostenible en gestió sostenible i el seu reconeixement a través d’un distintiu, pel desenvolupament del turisme sostenible des d’una perspectiva integral i el treball col•lectiu.

Els tres organismes han impulsat una metodologia per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics d’una destinació, públics, i privats. Són uns requeriments per als establiments, entitats i administracions perquè puguin desenvolupar codis i actituds i codis respectuosos amb el medi ambient. Aquesta metodologia permet adquirir unes habilitats suficients per a la gestió sostenible d’aquests serveis turístics, en estreta relació amb els diferents serveis turístics de la destinació. Com a resultat d’aquesta implantació voluntària, les empreses, serveis turístics i destinacions que hi participen obtenen el distintiu de Compromís per la Sostenibilitat Biosphere.

La certificació implica assumir els principis de gestió sostenible, desenvolupament econòmic i social, conservació i millora del patrimoni cultural, conservació ambiental, qualitat i seguretat i implicació del visitant.