El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

L'Ajuntament aposta pels ajuts i bonificacions als veïns

L'Ajuntament de Canyelles manté l'aposta per mantenir i potenciar els ajuts a les famílies que passen més dificultats econòmiques, i també crear bonificacions de les taxes municipals. Així, la voluntat de l'equip de govern es posar-se al costat de les persones que ho passen més malament, i dins les possibilitats del consistori, donar el màxim de facilitats que estan a la seva mà. Concretament, les bonificacions i ajuts se centren en la taxa de la brossa, l’aigua, l’IBI, el domicili i la llar d’infants. I s'inclouen les persones amb menys recursos econòmics, els majors de 65 anys i les que pateixen discapacitats.

Pel que fa a l'aigua -un tema que ve imposat externament a l'Ajuntament-, l'Alcaldessa, Rosa Huguet, està reclamant als responsables de SOREA i d'Aigües Ter-Llobregat, la rebaixa del preu ja que en els darrers mesos aquestes empreses han imposat importants augments tant a Canyelles com en la resta de municipis de Catalunya. Tot i això, l’equip de govern de Canyelles ha volgut contrarrestar-ho amb bonificacions que segons les característiques de l’usuari l’ajudarà a fer front en la despesa econòmica.

 

Pel que fa als ajuts socials, podeu descarregar les bases de prestació d'Ajuts Socials:

BASES DE PRESTACIÓ D'AJUTS SOCIALS

 

També podeu veure una relació de les diferents bonificacions a les quals es pot accedir agrupades per col·lectius:

BONIFICACIONS PER A PERSONES GRANS
BONIFICACIONS PER A FAMÍLIES NOMBROSES I MONOPARENTALS
BONIFICACIONS PER A FAMÍLIES AMB DIFICULTATS ECONÒMIQUES
BONIFICACIONS PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT
BONIFICACIONS PER MOTIUS AMBIENTALS
ALTRES BONIFICACIONS

 

Per a més informació podeu passar per l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, situada al vestíbul de l'Ajuntament de Canyelles, en l'horari de dilluns a divendres de 9.00h a 14.00h i els dimecres a a la tarda de 16.00h a 19.00h.