El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

En marxa el protocol de seguretat i atenció a les persones grans i vulnerables davant l'onada de calor

2021 07 22 reforctrucadesonadacalorDavant les altes temperatures i l'onada de calor que afecta aquests dies el territori, l'Ajuntament de Canyelles ha reforçat el protocol de seguretat i d'atenció a les persones grans i vulnerables.

Des de l'àrea de Benesar Social, s'han intensificat les trucades telefòniques de seguiment que es fan habitualment, per comprobar que totes les persones es troben bé i per donar-los consells per fer front a l'onada de calor.

Podeu consultar els consells a continuació:

Canyelles participarà en el programa pilot “Nexes, atenció a la soledat no desitjada de les persones grans” de la Diputació de Barcelona

2021 07 07 envelliment actiuL’Ajuntament de Canyelles, juntament amb el d'Olivella, participarà, a partir del mes de setembre, en un programa pilot de la Diputació de Barcelona per a la detecció i atenció de la soledat no desitjada de les persones grans.

Mural dels alumnes de l'Institut Pla del Bosc amb motiu del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

2021 05 17 muralLGTBI

Els alumnes de l'IFE i el PFI de l'Institut Pla del Bosc estan fent un mural amb el lema Canyelles, lliure de LGTBIFòbia al Parc de Can Dori

És una acció que es fa amb motiu del Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia. La desenvolupen conjuntament Canyelles, Cubelles i Olivella en el marc de la Taula per la Igualtat.

L'alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet, i la regidora d'Igualtat Carmen Pilar Jelonch s'han unit als joves aquest dilluns en la confecció del mural.

Canyelles, lliure de LGTBIfòbia

2021 05 17 diacontraLGTBIFOBIAEl 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra l'Homofòbia (lesbofòbia i gaifòbia), la Transfòbia i la Bifòbia.

A Canyelles, els alumnes de l'IFE i el PFI de l'Institut Pla del Bosc faran un mural amb el lema Canyelles, lliure de LGTBIFòbia.

És una acció que desenvolupen conjuntament Canyelles, Cubelles i Olivella en el marc de laTaula per la Igualtat. untament amb els ajuntaments de Cubelles i Olivella (en el marc de la Taula per la Igualtat) farà un mura. amb el l

Ajuntament i Consell Comarcal treballen conjuntament en la prestació de serveis socials

2021 03 16 reunioserveissocialsccgTrobada aquest matí a l'Ajuntament de Canyelles de l'alcaldessa de Canyelles amb la consellera delegada de Serveis Socials del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo.

Ha estat una reunió de seguiment del treball de col·laboració entre els dos organismes per a la prestació de serveis socials d'atenció primària i altres programes de serveis socials al municipi.