El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Els Guàrdies Municipals recuperen al fons d'un barranc un vehicle que s'havia donat per robat

2021 04 06 vehicledesfrenat1 copiaEls Guàrdies Municipals han recuperat, al fons d'un barranc, un vehicle que s’havia donat per robat.

La propietària va denunciar la setmana passada que li hi havien sostret el vehicle.

Això no obstant, un veí va advertir aquest cap de setmana als Guàrdies Municipals que des de feia uns dies veia un cotxe al fons del terreny on viu la persona que havia denunciat el robatori.

Després de personar-se al lloc, els Guàrdies Municipals  van comprovar que el vehicle possiblement s’havia desfrenat i que, com el carrer fa pendent,  va anar lliscant i desplaçant-se fins caure al fons del barranc, on va quedar parcialment tapat per la vegetació. 

Els Guàrdies també van comprovar que el vehicle no estava forçat i que no faltava res al seu interior.

Llegeix més...

Desarticulada una organització dedicada al tràfic de marihuana que operava des de diverses poblacions de Barcelona i Tarragona

2020 09 24 retallcotxeguardiesmunicipals

Actuació feta en coordinació amb els Guàrdies Muinicipals de Canyelles

La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització dedicada al tràfic internacional de marihuana que operava des de les demarcacions de Barcelona i Tarragona.

Hi ha 31 detinguts i 5 investigats més. A més, 12 plantacions interiors han quedat desmantellades, amb 12.600 plantes i 190 quilos de marihuana processada.

S'han fet 19 registres en habitatges d'Olivella, Canyelles, Sant Pol de Mar, Valls, Pla de Manlleu, Torredembarra, Tortosa, Cabra del Camp i Segur de Calafell. En les entrades, els agents van trobar també 50.000 euros en efectiu. S'estima que la quantitat d'electricitat defraudada és d'uns 4.600.000 kw/h.

COORDINACIÓ AMB ELS GUÀRDIES MUNICIPALS

Llegeix més...

Ajuntament i Mossos d'Esquadra reforcen la coordinació en l'àmbit de seguretat

2020 06 10 presentaciomossosTrobada entre els responsables del cos dels Mossos d'Esquadra a l'ABP del Garraf, l'alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet, i el cap dels Guàrdies Municipals Carles Sànchez.

La reunió, celebrada aquest dimecres, ha servit per seguir implementant el Pla de Seguretat de Canyelles i per reforçar, encara més, la coordinació i el treball conjunt que el cos dels Mossos d'Esquadra i el dels Guàrdies Municipals mantenen. 

Llegeix més...

Sancionat un grup de joves per fer grafits i pintades a l'espai públic

2020 06 08 pintadesMantenir el municipi i l'espai públic en condicions, és responsabilitat de tots els ciutadans.

Fer pintades o grafits són accions incíviques que estan sancionades amb multes que superen els 300 euros.

Llegeix més...