El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

El Pacte del Penedès Marítim demana més avantatges per als ciutadans als peatges

2021 09 14 consellalcaldiesEl Pacte del Penedès Marítim, integrat pels municipis de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Canyelles, Olivella, Cunit, Calafell i el Vendrell, el Consell Comarcal del Garraf i el Consell Comarcal del Baix Penedès, es va reunir dimarts amb presència també de la Federació Empresarial del Gran Penedès, per tractar diferents aspectes relacionats amb l'entrada en vigor dels nous descomptes al tram sud de la C-32, aplicats pel Govern de la Generalitat de Catalunya.

Llegeix més...

Canyelles felicita la vila agermanada de Don Benito el Dia d'Extremadura

2021 09 08 diaextremaduraCanyelles, felicita la vila agermanada de Don Benito, amb motiu del Dia d'Extremadura que se celebra el 8 de setembre.

Canyelles i la ciutat extremenya de Don Benito estan agermanades des del 2017.  

Des d'aleshores han dut a terme de manera conjunta diversos projectes per enfortir els llaços de les dues comunitats i intercanviar experiències culturals i socials.

Ple ordinari del 28 de juliol del 2021

2021 07 28 plemunicipalEl ple de l'Ajuntament de Canyelles, en sessió ordinària celebrada aquest dimecres 28 de juliol ha aprovat de manera definitiva l'ordenança per a la promoció de les instal·lacions d'autoconsum amb energia fotovoltàica en el municipi de Canyelles. Canyelles bonifica la instal·lació de plaques fotovoltàiques a particulars. Una mesura que es va aprovar inicialment a principis d'any i que permet que ls habitatges que incorporin instal·lacions fotovoltàiques d'autoconsum podran gaudir d'una bonificació de fins al 50% en el rebut de l'IBI durant un període de tres anys. Per a més informació cal adreçar-se a l'Ajuntament de Canyelles.

Llegeix més...

Canyelles fa un gest per l'ELA

2021 06 21 canyelleselacollageEl 21 de juny se celebra el Dia Mundial de l'ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica)

L'Ajuntament de Canyelles se suma, un any més, a la campanya Fes un Gest per l'Ela de la Fundació Miquel Valls, que té per objectiu donar suport i visibilitat a les persones afectades i a les seves famílies.

#FesunGestperlELA