El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

L’alumnat de 6è del CEIP Sant Nicolau participa en el programa “Coneguem els Nostres Parcs” de Diputació de Barcelona

2015 02 26 ParcNatural

“Coneguem els nostres Parcs” és un programa d’educació ambiental inclusiu per conèixer els espais naturals protegits de la província de Barcelona gestionats per la Diputació de Barcelona.

Es tracta d’una iniciativa en col·laboració amb l’Ajuntament de Canyelles i està adreçada a l’alumnat de sisè de primària.
El programa consta de 2 fases: a la primera els alumnes desenvolupen un treball previ per preparar la sortida que faran al parc natural. La segona fase es porta a terme al parc amb el suport d’un educador ambiental, que guia al grup durant l’itinerari per l’espai natural.

El parc escollit per a realitzar la sortida ha estat el Parc del Garraf, entenent que és un espai proper i molt ric en diversitat natural, paisatgística, ecològica i cultural. L’activitat es preveu com una sortida de tot un dia escolar, incloent-hi el transport gratuït en autocar des de l’escola fins al parc de destinació, el cost de l' autocar està subvencionat per la Diputació de Barcelona i per l' àrea d' Ensenyament de l’Ajuntament de Canyelles.