El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

La castanyera visita la Llar d’Infants municipal

2014 10 31 CastanyadaLlarInfants 01El passat divendres 31 d’octubre es va celebrar a la llar d’infants Els Patufets la tradicional Castanyada.

L’activitat es va desenvolupar a la tarda i dins l’horari escolar i tota la comunitat educativa(infants, mestres i famílies) van poder gaudir de la projecció d’algunes fotos i instantànies d’altres moments viscuts a la llar, els primers dies de l’adaptació, experimentació amb panellets, experimentació amb els fulls i els fruits de la tardor, psicomotricitat, alguna sortida al camp, etc...

La festa va estar molt animada i concorreguda, els va visitar una castanyera molt especial que els va donar castanyes i panellets, alhora que li cantaven la seva cançó i la ballava. Les famílies dels infants van col·laborar portant begudes i altres utensilis.

Enguany van tenir la col·laboració d’uns castanyers que van fer unes castanyes delicioses. Val a dir que des de la llar es valora molt positivament el fet que les famílies facin l’esforç de participar i col·laborar en qualsevol tipus d’iniciativa que es plantegi i que animen a què vinguin a tocar algun instrument o a cantar durant la setmana dels músics a la llar, que serà entre el 17 i el 28 de novembre de 2014.