fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Valoració positiva del període de preinscripcions de l’ Institut Pla del Bosc

El passat 17 de març, tal com preveu el calendari del Departament d’Ensenyament la Generalitat de Catalunya, ha finalitzat el període de preinscripcions per al segon cicle d’ educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria.

S’han recollit nombroses sol·licituds de preinscripcions a l’Institut Pla del Bosc, arribant a la totalitat de les places oferides, mostra que la majoria de joves canyellencs en edat d’inici a l’ensenyament secundari escullen estudiar al seu municipi i les seves famílies valoren la qualitat del projecte educatiu de l’ institut Pla del Bosc.

L’ institut Pla de Bosc disposa d’aules moblades i equipades amb tota la tecnologia que facilita els aprenentatges de les competències digitals, tan importants en la societat actual: pissarres digitals, connexió WI-FI i ordinadors a les aules. L'Ajuntament, amb la previsió que es desenvolupi també el curs de 4t d’ E.S.O continuarà facilitant el mobiliari, l’equipament tècnic, el material d’oficina, així com el personal administratiu, els subministres, el servei de neteja i de manteniment de l’edifici. A més, el pressupost municipal de l’ àrea d’Ensenyament té previst per l’ any 2015 una partida destinada a les obres d’adaptació de l'edifici perquè hi pugui tenir cabuda el darrer curs de l’ E.S.O.

En un segon any de funcionament del centre s’ha aconseguit que el Departament d’ Ensenyament aprovi la realització de 1r, 2n i 3r d’ ESO, continuïtat que reforça el model de treball del centre i de l'equip de govern de l’Ajuntament de Canyelles, el qual ha treballat intensament perquè existeixi una alternativa al desplaçament diari de l'alumnat cap a municipis propers, aconseguint així una millora de la qualitat de vida del jovent que s’ identifica i participa més a Canyelles.