fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

11 famílies de Canyelles reben una beca per a fer esport

L’Ajuntament de Canyelles ha aconseguit un ajut econòmic de la Diputació de Barcelona establert en el catàleg de serveis que ofereix cada any als consistoris, per a becar 11 famílies del municipi en la pràctica de l’esport.

L’àrea d’Esports s’ha acollit a aquest servei després de detectar conjuntament amb l’àrea de Benestar Social que al municipi hi hagut un augment del nombre de famílies i persones amb dificultats serioses per abordar les necessitats bàsiques diàries referents a l'alimentació, allotjament i subministres.
Per aquest motiu des d’aquest departament s’està prioritzant ajudes, però es valora molt necessari que els ciutadans puguin accedir i beneficiar-se de les activitats esportives del municipi.

Les activitats de lleure i esportives poden formar part del pla de treball i de millora que l’equip de Serveis Socials pot establir amb les famílies i els infants, per tal d’assolir un complet desenvolupament físic, psíquic i social, disminuint el risc d’exclusió social.

Aquesta iniciativa, té previst donar suport a les famílies per a poder pagar les quotes de les activitats esportives i pretén fer participar al màxim nombre de ciutadans i ciutadanes d’un element comú com és l’esport per tal de cohesionar la societat i enfortir la convivència.

Després d’obrir el plaç de presentació de sol•licituds per “beques per a activitats esportives” al novembre de 2013 i regulades amb unes bases per tal que els sol•licitants compleixin els requisits establerts per l’àrea de benestar social del nostre ens, s’han registrat al OAC del nostre Ajuntament un total d’onze sol•licituds, les quals, totes onze compleixen amb els requisits establerts per les bases reguladores.

Les onze sol•licituds queden distribuïdes de la següent manera:

Gimnàs Municipal: 5 quotes familiars de 3 membres
Club Taekwondo Canyelles: 7 quotes “Taekwondo Infantil”
Unió Esportiva Canyelles: 2 quotes escola de futbol a mitja temporada
AMPA Escola Sant Nicolau: 1 quota “Atletisme nen”

En total es beneficiaran un total de:

• 11 famílies
• 23 persones de les quals 19 són infants dels 6 als 16 anys i 3 són adults.

Així doncs l’Ajuntament de Canyelles beca a les famílies sol•licitants amb la quota per les activitats esportives anomenades més a dalt, desde la data de sol•lictud fins a desembre de 2014 i informa que ja s’ha arribat al màxim de sol•licituds previstes que es cobrirà amb la subvenció rebuda de la Diputació de Barcelona , per aquest any queda tancat el plaç de sol•licituds i a partir del mateix moment d’aquesta notificació ja no s’acceptarà cap sol•licitud més.

Tot i així s’espera que de cara al curs vinent es torni a repetir aquesta iniciativa tot depenent del catàleg de serveis de la Diputació per al 2014.