fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Convocatòria d’ajuts per a desenvolupar activitats esportives

En el context econòmic actual, des de l’ Equip de Serveis Socials s’ha detectat al municipi de Canyelles un augment del nombre de famílies i persones amb dificultats per abordar les necessitats bàsiques diàries referents a l'alimentació, allotjament i subministres. Per aquest motiu des del departament s’estan prioritzant ajudes per aquests conceptes, però es valora molt necessari que aquests ciutadans puguin accedir i beneficiar-se de les activitats esportives del municipi.

Les activitats de lleure i esportives poden formar part del pla de treball i de millora que l’equip de Serveis Socials pot establir amb les famílies i els infants, per tal d’assolir un complert desenvolupament físic, psíquic i social, disminuint el risc d’exclusió social.

Aquesta iniciativa té previst donar suport a les famílies per poder pagar les quotes de les activitats esportives i pretén fer participar al màxim nombre de ciutadans i ciutadanes d’un element comú com és l’esport per tal de cohesionar la societat i enfortir la convivència.

Des de Serveis Socials es considera prioritari atorgar aquestes beques als infants entre 4 i 16 anys, amb una previsió inicial de demanda i necessitat de 10 persones per activitats esportives i del gimnàs municipal que es duen a Canyelles.

Veure bases