fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Es funda el primer club d’atletisme a Canyelles

Atletisme Canyelles

Ahir, dilluns 28 d’abril de 2014 passarà a la història de l’esport canyellenc per la fundació d’un nou club esportiu a Canyelles. El Club Atletisme Canyelles, neix de la necessitat i l’interès de persones que a partir de les activitats que s’han anat organitzant tant al Gimnàs Municipal com als esdeveniments que organitza la mateixa regidoria d’esports, així com la Cursa Popular de Canyelles, la Cursa de Muntanya del Pic de l’Àliga, el Duatló de carretera, la Cursa Sant Silvestre, la Cursa Extrema, la Cursa Canicross, etc... ha despertat l’interès d’usuaris i ciutadans i ciutadanes del municipi que ara mateix han organitzat grups per sortir a córrer per entrenar-se o simplement per fer salut.

A partir de l’organització espontània d’aquests grups per anar a córrer es va despertar la necessitat de la creació d’un Club d’Atletisme on es pugui regular les activitats que realitzin els associats i on els mateixos associats es puguin beneficiar d’entrenador, d’assegurança, d’assistir a competicions, etc...

També existeix un grup creixent d’infants que s’han anat animant a participar en les competicions d’atletisme que organitza el consell esportiu escolar i que a poc a poc ha anat a més.

Així doncs la fundació del nou Club Esportiu de Canyelles va tenir lloc ahir a les 19h de la tarda a l’Ajuntament de Canyelles, ja que rebrà tot el suport de la regidoria d’esports i del seu regidor Francisco Ruiz Gracia, exatleta i vinculat al món de l’atletisme de tota la seva vida.

La junta directiva del nou Club d’Atletisme de Canyelles està formada per:

• President: Tomás Cerrato Ciudad
• Vicepresident: José Calderón Yago
• Secretari: Victor Peña Cortés
• Tresorer: Juanma García Mendoza
• Vocal: Benito Nogales Cremades

A la fundació es van haver de signar tres exemplars dels estatuts, de la relació de membres de la junta directiva i de l’acta de constitució del nou Club.

Aquesta documentació és farà entrega al registre d’entitats esportives de la Generalitat de Catalunya per a sol·licitar la seva inscripció.

Ara la junta directiva comença a treballar per proposar les seves activitats de cara als mesos vinents així com oferir extraescolar per als infants, entrenaments per adults, col·laboració a la Cursa Popular de Canyelles i una serie d’ofertes que s’anunciaran el més aviat possible.

Queda pal·lés el suport de l’àrea d’esports en la creació de nous clubs esportius amb l’ objectiu de donar suport a l’esport local, de manera que els clubs esportius del municipi tinguin una major projecció i siguin agents actius en la promoció de l’esport i els seus valors a Canyelles.
En aquest sentit, des de l’ àrea d’esports de l’Ajuntament de Canyelles s’espera comptar amb la seva col·laboració per enfortir el projecte de promoció de l’esport a Canyelles.