Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Marc Salas campió al “IV Trofeu Sabadell Promoció”

IVTrofeuSabadell 01

Aquest diumenge passat 9 de febrer de 2014 , va tindre lloc la ultima i definitiva jornada del “IV Trofeu Sabadell Promoció Memorial Natàlia Amiel - Promoció” a la pista coberta de Sabadell que organitzava l’entitat Joventut Atlètica Sabadell conjuntament amb la Federació Catalana d’Atletisme.

El jove atleta Marc Salas, va participar a la final de la modalitat de 1000m. llisos en categoria benjamí masculí amb la millor temps de tota la fase classificatòria amb 3’39”30””

En Marc participava en la seva primera final de la seva categoria, benjamí masculí nascuts l’any 2005 i 2006, en una prova on competia contra els 9 millors joves atletes de la seva categoria i que consistia a donar 5 voltes a la pista coberta.

Com ja és habitual en ell, va sortir amb molta velocitat des del primer moment fins que va marcar una distància considerable amb els seus respectius perseguidors. A partir d’aquí es va dedicar a controlar la cursa i va aconseguir arribar el primer, rebaixant amb 10 segons la marca que va fer a la classificatòria amb un temps de 3 minuts 29 segons 16 centèsimes i treient-li també 10 segons al segon classificat.

Així doncs el Marc, va aconseguir pujar al més alt del podi, en un campionat que equival al de Catalunya, ja que van participar joves atletes de tot arreu del país i va competir contra els millors demostrant una vegada més el seu talent en aquesta modalitat.

L’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes va estar present a la cursa, acompanyant a l’entrenador del Marc, el Benito Nogales i als pares del nen i animant-lo i encoratjant-lo en tot moment.