fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

S’obre el termini per la presentació de projectes del Casal d’Estiu Esportiu 2014

A partir d'avui dia 16 d’abril de 2014 fins al dimecres 30 d’Abril es podran presentar a l'Ajuntament de Canyelles mitjançant l'Oficina d'Atenció al Ciutadà , omplint una instància general i dirigint-se a la regidoria d'esports els diferents projectes per a la concessió de la gestió i organització del Casal d'Estiu Esportiu.

Els interessats poden descarregar-se les bases reguladores específiques, al portal web de l’Ajuntament de Canyelles, www.canyelles.cat , pitjant a l'enllaç que hi ha tot seguit a aquesta notícia.

El projecte ha de ser un projecte esportiu amb programa d'activitats diverses en horari de 9h a 14h i de 9h a 17h amb l'opció de dinar i de 8h a 9h opció d'acollida, de dilluns a divendres, adequat a les diferents edats (des de P3 fins a nascuts els 1996) per oferir alternatives d'oci a la mainada i als joves durant les seves vacances escolars a partir del 25 de Juny fins l'1 d'agost de 2014. El programa del Casal ha de comptar amb la realització de diverses activitats relacionades amb la pràctica i iniciació de tota mena d'esports aprofitant les instal•lacions esportives municipals actuals.

Els requisits són els següents:

-Entitat o empresa legalment constituïda i registrada al Consell Esportiu de l’Esport (Còpia registre d'entitats Consell Català de l'Esport)
-Entitat degudament registrada al RMAEC (Registre Municipal d'Associacions i Entitats de Canyelles)
-Projecte detallat de l'activitat
-Programació d’activitats que abarquin les edats des de P3 fins els nascuts al 1996.
-Contractació Assegurança Responsabilitat Civil i d'Accidents.
-Un monitor per cada 10 alumnes
-40% del total de monitors amb possessió de la titulació de monitor de lleure o tècnic superior en animació sociocultural.

Un cop exhaurit el termini de presentació de sol•licituds, es reunirà la comissió qualificadora per avaluar les sol•licituds presentades i en una setmana màxim es notificarà als interessats mitjançant carta ordinària quina ha estat la sol•licitud escollida d'acord amb el compliment dels criteris de valoració.

Per veure les bases feu click aquí