fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

El Ple Municipal adjudica la primera fase de la zona esportiva

En el ple ordinari de l’Ajuntament de Canyelles corresponent al mes de març, els grups municipals han aprovat l’adjudicació de la primera fase de la zona esportiva. Així, la licitació de les obres d’aquesta fase ha recaigut en l’empresa Beta Conkret S.A. Construccions per l’import de 799.207,18 euros i.v.a inclós i que l’executarà en sis mesos.

La primera fase de la zona esportiva consisteix en l’execució material dels treballs de construcció compresos al projecte tècnic i que està basada en les instal•lacions de l’edifici que ha d’encabir el gimnàs.

El procés d’adjudicació de les obres s’ha aprovat després que el plenari de l’Ajuntament de Canyelles acceptés l’acord -en la sessió del passat 17 de desembre- del Plec de Clàusules Administratives i Tècniques Particulars que regeixen l’adjudicació mitjançant un procediment obert, oferta econòmicament més avantatjosa amb operativitat de diversos criteris d’adjudicació, dels contractes d’obres de la primera fase de la Zona Esportiva.

Aquest projecte compta, quasi en la seva totalitat, amb subvencions d’administracions supramunicipals que sufragaran l’obra.
La primera fase de les obres de la zona esportiva ha estat redactada pels serveis tècnics municipals i consisteix, a més de construir el nou gimnàs, de fer-hi unes pistes de pàdel i la reforma del camp de futbol. El passat mes d’octubre es van fer les prospeccions del subsòl per adequar els terrenys on es farà l’obra.