El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Taller de cuina saludable a l’Ecijove

El proper 17 de novembre a les 18.00h tindrà lloc a l’Ecijove el taller “cuina sense pares”, activitat que vol fomentar una alimentació saludable entre els i les joves de Canyelles facilitar-los una sèrie de recursos per animar aquest col·lectiu a posar-se el davantal. Es tracta d’un taller de 2 hores que pretén que els joves s’introdueixin en el món culinari, tot cuinant àpats saludables, a més de rebre consells bàsics sobre què és una alimentació saludable, els participants també prepararan receptes de plats fàcils, ràpids i econòmics.

Aquest taller impulsat per el Servei de Salut Pública de Diputació de Barcelona està destinat als joves a partir dels 14 anys, perquè molts nois i noies d’aquestes edats comencen a preparar-se el menjar a casa o volen convidar a la seva colla o, més tard, quan s'independitzen no els ve de gust cuinar sempre el mateix.

D’altra banda, recomanem visitar el web www.cuinasensepares.cat en el que es pot trobar un recull de receptes pensades per a les necessitats d’aquest col·lectiu, així com consells sobre nutrició.