El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Diada del Medi Ambient a Canyelles

Diada Medi Ambient 01

El passat 4 de juny, a la plaça del Casal, Canyelles va celebrar anticipadament el dia Mundial del Medi Ambient i es van iniciar els actes per la setmana de l'Energia. Es van organitzar diverses activitats en les quals infants i adults van poder conèixer de manera lúdica alguns aspectes sobre el reciclatge, la gestió de residus, l’estalvi energètic i l’ús de l’energia.

Així, es va comptar amb un joc inflable "Saltem amb energia"; el joc de taula i de gran format sobre l’energia "Hola Watty!", una exposició sobre el reciclatge de paper i, finalment, un taller per fer paper reciclat. Al mateix temps, també es va instal·lar una carpa informativa on l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament informava dels serveis que l’àrea ofereix als ciutadans i el seu avantatge.

A més d'informació sobre la Setmana de l'Energia. L’acollida de l’esdeveniment va ser bona i l’assistència nombrosa, ja que es calcula que més de 200 persones van participar en el conjunt de les activitats proposades per aquella tarda. A més, des de la carpa de l’Ajuntament es van repartir gairebé 150 paquets de bosses de ràfia de colors per la separació de residus des de casa.

Aquests paquets també es podran trobar gratuïtament durant tot aquest mes al mateix Ajuntament. A partir d’aquest dia i fins a la Setmana de l’Energia, que es celebra del 23 al 27 de juny, també es pot veure una petita mostra dels serveis de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament i sobre consells per l’estalvi d’energia.

Aquests tipus d’esdeveniments tenen la finalitat de fomentar la sensibilització de respecte cap al Medi Ambient i cap a més sostenibilitat dels recursos que s'utilitzen. Es valora positivament el fet de poder continuar amb aquesta línia de treball des del municipi. Aquestes activitats han comptat amb la col·laboració de recursos del Servei d’Educació Ambiental Medi Ambient de la Mancomunitat Penedès Garraf, Diputació de Barcelona, i l’ICAEN (Institut Català de l’Energia de la Generalitat de Catalunya).

 

Diada Medi Ambient 02Diada Medi Ambient 03DiadaMediAmbient 04Diada Medi Ambient 05Diada Medi Ambient 06