El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

El Mercat de Troc tanca edició amb rècord de parades i èxit d’intecanvis i vendes

 

El passat 22 d’abril pel matí, l’Ajuntament de Canyelles, l’associació de veïns de Les Amèriques i els Dracs de Canyelles, van organitzar la 3a edició del Mercat de Troc i venta d’articles de segona mà, a la plaça Francesc Macià de Canyelles, al costat del mercat setmanal.

 

Al Troc hi va haver la participació de 68 expositors amb tota classe d’objectes, i que oferien opcions a tots els visitants de l’esdeveniment. Malgrat el temps amenaçador de pluja, hi va haver gran afluència de gent, que donaven força activitat a l’esdeveniment.

Els participants amb parada es van mostrar força satisfets amb el funcionament, els resultats aconseguits i amb la petició de participar en altres edicions.

Recordem que aquest Mercat s’organitza amb la finalitat d’allargar la vida útil dels objectes que tenim per a casa i que no fem servir, i fomentar la cultura de la reutilització.


Paral·lelament al Mercat de Troc, coincidint amb el dia Mundial de la Terra, es va inaugurar la Setmana del Medi Ambient, que pretén ser un espai de sensibilització sobre la gestió de residus des de casa i informar sobre l’ús que se’n fa o es pot fer després de la recollida selectiva de cadascuna de les fraccions. Acte seguit, el meteoròleg Josep Miró, va realitzar una cuirosa xerrada sobre el microclima de Canyelles, respecte la resta de municipis de la comarca. Les activitats d’aquesta setmana estaran ubicades a la Sala Multicultural de Canyelles, del 22 al 29 d’abril en horari de matí. Tothom que vulgui pot adreçar-s’hi per a aprofundir en aquest tema i, a més, el visitant es trobarà amb informació diversa sobre recursos i serveis que té en marxa l’Ajuntament de Canyelles.