El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

2a Trobada de comerciants de la comarca del Garraf

2a Trobada de comerciants

Aquest dijous a la nit s'ha celebrat la 2a Trobada de Comerciants de la comarca del Garraf a la Sala Multicultural de Canyelles, que ha comptat amb la presència del Conseller de Treball i Ocupació, Felip Puig, i el Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recasens. L'acte ha reunit els alcaldes i alcaldesses amb les associacions comercials i empresaris del petit comerç amb la finalitat de treballar conjuntament per a dinamitzar l'economia de la venda de proximitat dels municipis.
En la trobada, l'Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha presentat a tots els assistents i ha agraït la seva assistència. Huguet ha aprofitat per recordar la importància del sector comercial per dinamitzar els pobles i ciutats, i ha dit que en tot moment cal estar al seu costat des dels Ajuntaments i altres ens públics. Per la seva banda el Conseller de Treball i Ocupació ha explicat que la situació encara és de crisi però ja es comença a veure un canvi que si arriba a consolidar-se en els propers mesos voldrà dir que estarem en un nou cicle. El conseller ha animat al sector privat a liderar la creació de nous llocs de treball rebent el suport administratiu de les administracions, però sense que aquestes puguin aportar, durant els propers anys, molts diners com passava en èpoques anteriors.
Les entitats de comerç ViU Comerç, ARCAT Canyelles, FEM Ribes, UCER Roquetes i l'Associació Hosteleria i Comerç de Cubelles han exposat les seves accions i experiències que han desenvolupat en cada un dels municipis del Garraf. També han presentat les seves preocupacions per com està la situació degut a la crisi econòmica i han recordat que el petit comerç cal tenir-ho sempre present i mimar-lo des de les administracions, ja que el país es nodreix dels petits empresaris i comerciants.
La trobada ha comptat amb l'assistència a la taula presidencial de l'Alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Anna Gabaldà, l'Alcaldessa de Cubelles, Mònica Miquel; l'Alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras; i el tinent d'Alcalde de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras. En l'acte també hi han assistit l'equip de govern de Canyelles, regidors de comerç i promoció econòmica dels consistoris veïns, altres comerciants i el Grup de Savis i Grup Dona. Una vegada acabada la reunió de treball, els participants i convidats han degustat productes i plats elaborats pel sector de la restauració de Canyelles.