Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canyelles més a prop teu... Estigues al dia de tota l'actualitat del teu municipi

2020 canyellesmesaprop 2 webSi vols estar informat de tot el que passa a Canyelles, tens al teu abast un ampli ventall de canals de comunicació per tenir Canyelles més a prop teu... i estar al dia de tota l'Actualitat de Canyelles.

L'Ajuntament té tota la informació municipal i tots els canals de comunicació oberts als ciutadans: pàgina web, APP i xarxes socials.

 

 

 

 

 

 

 

Web municipal

Tota la informació es publica a la web municipal, www.canyelles.cat, on a banda de tota l'actualitat, també hi ha l'agenda d'esdeveniments i activitats i tota la informació relativa a l'Ajuntament i al municipi com les entitats, els serveis o els tràmits que es poden fer a través de la seu-e, seu electrònica.

Butlletí Municipal

I per no perdre's res del que passa a Canyelles, a més, des de la pàgina web us podeu subscriure al Butlletí. Rebreu per correu electrònic tota l'actualitat del municipi periòdicament.

L'enllaç per fer la subscripció el trobareu a la part esquerra de la pàgina web, just a sota de l'Agenda d'activitats. És molt fàcil. Només cal indicar el vostre nom i el vostre correu electrònic i l'actualitat municipal se us farà arribar. 

APP

Per estar encara més a prop, l'Ajuntament de Canyelles ha posat en marxa una aplicació gratuïta de mòbil APP Canyelles. Permet a tots i a totes conèixer les notícies, les activitats i qualsevol informació sobre Canyelles, directament des del mòbil. Des d'aquesta aplicació, vàlida de manera gratuïta per als sistemes Android i Apple, podeu consultar totes les activitats que es fan al poble, quines ajudes dóna l'Ajuntament... Podeu resoldre algunes preguntes i proposar iniciatives, millores, queixes i solucions ciutadanes des del mòbil. És una eina de comunicació bidireccional entre l'Ajuntament i els ciutadans.

app store Google Play

Xarxes socials

I l'Ajuntament de Canyelles també posa a l'abast dels ciutadans la informació i l'actualitat de Canyelles a través de les xarxes socials:

Twitter (@aj_canyelles), Instagram (@aj_canyelles), Facebook (@ajcanyelles) i Youtube (Ajuntament de Canyelles)

Una gran varietat de canals de comunicació oberts amb els ciutadans de Canyelles. Tot plegat, amb un únic objectiu: Tenir Canyelles més a prop teu...

Descarrega't l'app, visita la web municipal, descarrega't el Butlletí i navega per les xarxes socials. Estaràs informat i tindràs l'actualitat de Canyelles al teu abast.