fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Rosa Huguet demana millores urgents en el transport públic i la mobilitat

2023 01 12 reunioAMTUL'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, reclama novament mesures de millora en el transport públic i en les infraestructures de comunicació de Canyelles i la comarca del Garraf. Les deficiències, que fa anys que vinc denunciant, juntament amb el nou encariment de l'autopista C-32 amb l'entrada al 2023, fa que sigui urgent trobar-hi solucions, ha explicat l'alcaldessa, coincidint amb una reunió de treball amb l'AMTU (Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà), de la qual Canyelles en forma part.

L'AMTU és una associació de municipis d’àmbit nacional català, que treballa per la millora de la mobilitat i de les infraestructures de transport públic d’arreu de Catalunya. Canyelles es va adherir l'any 2021 amb l'objectiu de millorar el transport a l'interior del municipi i també amb les poblacions veïnes. Una acció més en l'àmbit de mobilitat, que se suma als programes de bonificació social del transport que Canyelles impulsa des de fa temps, com la Targeta T3G i la T3J.

Precisament en la reunió mantinguda aquest dijous amb responsables de l'AMTU s'ha treballat perquè aquestes targetes socials de transport que l'Ajuntament ofereix (T3J i T3G) s'incloguin en el nou títol de transport T-Mobilitat,  el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona.

BONIFICACIONS PER AL TRANSPOR PÚBLIC AMB LES TARGETES T3J I T3G

Amb l'objectiu de facilitar l'accés al transport públic dels ciutadans i promoure la mobilitat sostenible, l'Ajuntament de Canyelles bonifica el transport públic amb la targeta jove T3J  i la targeta T3G ofereix descomptes en  adquirir el títol de transport T-Casual 1 zona per als desplaçaments de la línia d'autobusos entre Vilanova i la Geltrú-Canyelles-Olèrdola-Vilafranca del Penedès

Per poder accedir aquest ajut, cal obtenir a l'Ajuntament de Canyelles els carnets d'ús unipersonal Targeta T3J o bé Targeta T3G

 

Targeta T3J

Adreçada al col·lectiu jove

T3j carnet 01 neta

Qui es pot beneficiar d'aquest servei?

  • Els joves d'entre 16 i 30 anys empadronats a Canyelles.

Com sol·licitar la Targeta T3J?

  • Adreçant-vos a l'Ajuntament de Canyelles i complimentant la instància en què s'adjunta la documentació sol·licitada.
  • Si es compleixen els requisits establerts, es fa entrega del títol de transport, un cop el ciutadà ha abonat els sis euros que li corresponen pagar. Se subvenciona un màxim d’una targeta multiviatge al mes.

Quina documentació cal aportar?

  • Volant d'empadronament
  • 1 fotografia mida carnet
  • 1 fotocòpia del DNI

TARGETA T3G

Aquesta targeta facilita l'accés al transport públic de diferents col•lectius de ciutadans com els pensionistes o les persones amb diferents graus d’incapacitat.

2020 T3Gdavant

És imprescindible, però, estar empadronat a Canyelles per poder optar aquesta bonificació, i identificar-se amb un carnet d’ús unipersonal: la targeta T3G

Amb aquest servei, l’Ajuntament subvenciona el títol de transport multi viatge T-Casual 1 zona per als desplaçaments de la línia d’autobusos Vilanova i la Geltrú-Canyelles-Olèrdola-Vilafranca del Penedès.

Aquesta bonificació es pot sol•licitar a l’Ajuntament de Canyelles, on s’ha de complementar una instància fent-ne la sol•licitud i adjuntar la documentació sol•licitada.

Si es compleixen els requisits establerts, es fa entrega del títol de transport, un cop el ciutadà ha abonat els sis euros que li corresponen pagar. Se subvenciona un màxim d’una targeta multiviatge al mes.

Qui pot ser beneficiari del servei T3G?
Persones majors de 65 anys, empadronades a Canyelles.
Persones amb discapacitat igual o superior al 33%, empadronades a Canyelles.
Persones amb grau i nivell de dependència reconeguts, empadronades a Canyelles.
Persones amb incapacitat permanent absoluta, empadronades a Canyelles.
Persones pensionistes per jubilació, menors de 65 anys, empadronades a Canyelles.

FACILITAR LA MOBILITAT

Millorar i facilitar la mobilitat dels ciutadans és un dels objectius del govern canyellenc amb la posada en marxa i manteniment d’aquestes línies d’ajuts. L’Ajuntament fa un gran esforç per assumir part del cost d’aquest servei i bonificar els ciutadans perquè en puguin fer ús. Una de les prioritats de l’equip de govern és donar més i millors serveis als ciutadans. I també seguir oferint importants bonificacions  i ajuts per facilitar l’accés a determinats serveis com el de transport públic.