fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Obres d’accessibilitat per acollir els nous cursos d’ESO a l’Institut Pla del Bosc

Façana PDBEl curs vinent l’Institut Pla del Bosc impartirà el segon curs d’ESO per donar continuïtat al cicle d’estudis dels alumnes que van iniciar les classes el passat setembre, quan es va inaugurar el centre. Per això, per Setmana Santa s’iniciaran les obres de remodelació de la primera planta de l’edifici que han de donar cabuda a tots els cursos de l’ensenyament secundari obligatori. Principalment, l’obra es basarà en millorar l’accessibilitat a les dependències i s’adequaran els espais de la primera planta que actualment estan en desús. Així, a l’abril s’enderrocaran embans i es construirà la caixa per instal•lar un ascensor. També està previst que s’adeqüi l’escala amb una amplada de 1,20 metres que facilitarà l’accés al primer pis. En total, a la primera planta hi haurà quatre noves aules.

Llegeix més...

Portes Obertes a l'Institut Pla del Bosc

PDB Portes Obertes

Aquest dissabte dia 8 de març l’Institut de Canyelles Pla del Bosc va fer la seva jornada de portes obertes.

La Directora i la resta de l’Equip de mestres van fer una presentació impecable del pla d’estudis i Projecte Educatiu del Centre amb Power Point inclòs i exposant la voluntat de l’equip, així com també, en finalitzar la mateixa, una visita guiada per les instal·lacions.

Llegeix més...

La formació en TIC a Canyelles

2014 03 05 AULATICL'Ajuntament de Canyelles continua oferint cursos d'informàtica bàsica a totes les persones que estan en cerva de feina i que tenen dificultats per buscar-ne o poc domini de les noves tecnologies. Ens els cursos s'ofereix un contingut mínim per iniciar-se o bé perfeccionar l'ús de les TIC, molt enfocat a la recerca de feina. Aquesta sèrie de cursos estan emmarcats dins d'un projecte d'Alfabetització informàtica que compta amb el recolzament de la Diputació de Barcelona.

Llegeix més...

Preparació pel nivell A1 d'alemany

Un cop finalitats els 3 cursos d'iniciació a l'alemany que s'han realitzat en els darrers mesos, l'Ajuntament de Canyelles ha pogut donar continuïtat al projecte allargant els cursos un temps més per a preparar als alumnes que volguessin per la prova de nivell A1, al institut alemany Goethe.

Llegeix més...