Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Taller de Nadal a la llar d'infants els Patufets

2019 11 27 tallernadalllar3La llar d'infants Els Patufets ha gaudit d'una nova Tarda en Família aquest dimecres a la tarda, en què infants i pares han participat en un Taller de Nadal. S'hi han elaborat felicitacions, calendaris i molts objectes de regal per aquestes festes.

La Llar d'Infants organitza al llarg de l'any diverses trobades amb les famílies per poder gaudir tots plegats de diverses activitats lúdiques i pedagògiques.

Llegeix més...

La llar d'infants celebra el Dia de la Música

2019 11 setmanamusicainfantsLa llar d'infants Els Patufets està celebrant la Setmana de la Música, coincidint amb el dia 22 de novembre, en què té lloc, el Dia de la Música.

Durant la setmana s'han fet diverses activitats, entre les quals, la visita d'uns pares que han tocat percussió. Han portat uns instruments molt originals que han fet les delícies dels infants.

La llar Els Patufets celebra el Dia dels Drets dels Infants

2019 11 dretsinfantsllarinfantsAlumnes i mestres de la llar d'infants municipal Els Patufets celebren el Dia dels Drets dels Infants

Volen visualitzar la necessitat de protegir els drets dels infants

Llegeix més...

Xerrada: Adolescents, movem fitxa!, avui dimecres 20 a l'Institut Pla del Bosc

2019 11 20 XerradaEduquemenFamiliaEn el marc del projecte Eduquem en Família, l'Institut Pla del Bosc ofereix el pròxim dimecres 20 de novembre una xerrada informativa per a les famílies. Sota el títol Adolescents, movem fitxa! , es treballaan eienes per entendre millor els adolescents i millorar la relació de les famílies amb ells.

Llegeix més...