fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Inauguració de la nova zona d'skate a Canyelles

Dintre del projecte de dinamització esportiva dels joves de Canyelles, les Àrees d'Esports i de Joventut de l'Ajuntament de Canyelles, faran aquest diumenge 15 de juliol la inauguració oficial de la nova zona d'skate al municipi.

Dijous 12 els tècnics de l'empresa SPOKORAMPS, especialitzada en skateparks, instal·laran a la zona del costat de la sala del teatre dos mòduls fixes: un Quarter (una rampa amb barana) i un Funbox (plataforma amb barana), en aquests mòduls es podran utilitzar els patins, monopatins, bmx i altres. Aquesta ubucació serà temporal fins que s’adeqüi el lloc de la zona esportiva destinat a aquesta activitat.

Els mòduls triats i la ubicació d’aquests s’han consensuat amb una reunió amb l’alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet i Sugranyes, les Regidoria de Joventut i Esports i un grup de  joves del municipi interessats en aquest esport.

Presentació del projecte d’ordenació i viabilitat de la Zona Esportiva Municipal de Canyelles

Dimarts 10 de Juliol el Diputat d’Esports Josep Salom de la Diputació de Barcelona va fer entrega a l’Alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet i Sugranyes i al Regidor d’Esports Sr. Francisco Ruiz,en presencia d’altres membres del Consistori, el projecte d’ordenació i viabilitat de la Zona Esportiva Municipal, dut a terme pels tècnics del servei d’esports de la Diputació de Barcelona en coordinació amb l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles i els Serveis Tècnics Municipals.
L’acte va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Canyelles en que l’Arquitecte redactor Sr. Jordi Alvarez va fer la presentació del projecte i el representant de l’empresa de consultoria ITIK va exposar la viabilitat del mateix.

Llegeix més...

El Casal Esportiu i Artístic s’inicia amb 65 nenes i nenes inscrits

Dues setmanes després de l’inici del Casal Esportiu i Artístic organitzat per el Club Taekwondo i Judo Canyelles i amb la col·laboració de l’àrea d’esports de l’Ajuntament de Canyelles la valoració es molt positiva, tant per el total de nens i nenes inscrits des de P3 fins a 12 anys , com per el funcionament i la programació d’activitats que fan que estigui sent molt atractiu per a tots els infants.

Uns 65 nens i nenes s’han inscrit al Casal des de el 25 de Juny al 27 de Juliol.

Les activitats del Casal s’inicien a les 9h del mati i acaben a les 14h del migdia però existeix l’opció d’acollida de 8h a 9h i l’opció de menjador de 14h a 16:30h de la tarda.
La divisió dels grups s’ha fet en quatre : Petits 1 (2008) ; Petits 2 (2007-2006) ; Mitjans (2005-2004) ; Grans ( 2003-2002-2001-2000). La programació d’activitats té una part esportiva, una part lúdico-recreativa, una part de manualitats i activitats artístiques. Les activitats esportives es duen a terme a la Zona Esportiva i al Gimnàs Municipal, les activitats de manualitats a la sala multicultural i un dia a la setmana tots els nens excepte els de P3 van a la piscina de la casa de colònies el Pinar.

El Casal no està tancat en places i encara hi ha l’opció d’apuntar-se per setmanes.