El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Reciclatge de càpsules de cafè a la deixalleria municipal

2020 08 18 cafedeixalleriaLa deixalleria municipal de Canyelles disposa d'un contenidor específic per a la recollida de càpsules monodosi de cafè.

El sistema permet reciclar qualsevol tipus de càpsula, ja sigui de plàstic o d'alumini, separant el contingut de l'embolcall.

Llegeix més...

'Canyelles és el teu mirall', actua amb civisme per tenir cura de l'entorn, els animals i el medi ambient

2018 05 canyelleseselteumirallcartellCanyelles manté la campanya de civisme per promoure el respecte cap a l’entorn, els animals, el medi ambient i la vila

Animals de companyia, residus, vehicles i grafits són els quatre eixos de la campanya que es fa amb el suport de la fundació Mas Albornà

L’Ajuntament de Canyelles té en marxa la campanya informativa de civisme, CANYELLES ÉS EL TEU MIRALL. L’objectiu és promoure i fer pedagogia de la importància d’actuar amb respecte i civisme per tenir cura de l'entorn, dels animals, del medi ambient i de la vila.

Llegeix més...

La Deixalleria, oberta més hores durant l'estiu

2017 06 12 DeixalleriaDes del 15 de juny i fins al 15 de setembre, la Deixalleria Municipal, amplia horari i obre també els divendres a la tarda.

Es manté el servei de recollida gratuïta de restes vegetals i voluminosos


HORARI D'ESTIU:

  • Dilluns, Dissabtes i Diumenges: de 9h a 14h 
  • Dimecres: de 9h a 14h i de 17h a 20h
  • Divendres: de 17h a 20h

Llegeix més...

Consells davant l'onada de calor. Sigueu prudents

onada calor consells

El Servei Meteorològic de Catalunya informa de l'arribada d'una massa d'aire molt càlid que afecta tot el territori amb temperatures per sobre la mitjana habitual.

Es preveu que les temperatures puguin arribar a valors de fins a 40 ºC. En aquest sentit, el Servei Meteorològic ha emès un avís per calor.

Llegeix més...