fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

3 joves de Canyelles participen en un programa de Garantia Juvenil

Joves per l’Ocupació, programa de Garantia Juvenil subvencionat pel SOC, amb la participació dels municipis de Canyelles, Cubelles, Olivella i Sitges, dirigit a aturats menors entre 16 i 24 anys.

Es tracta d'un projecte que proporciona als participants formació i experiència en un àmbit laboral concret. Aquesta campanya, que durarà fins al pròxim mes de juny, l’àmbit de treball serà el del sector de comerç i hostaleria, està dirigit a joves de menys de 25 anys i amb el graduat d’ESO, i amb el treball de les àrees d'Ocupació i Joventut de l'Ajuntament de Canyelles s’ha aconseguit que hi puguin prendre part 3 joves que busquen feina.

Llegeix més...

Proper inici dels cursos d’informàtica

L’Ajuntament de Canyelles continua donant eines per formar-se i millorar les possibilitats d’inserció laboral dels aturats. Per això iniciarà aviat els nous cursos d’informàtica bàsica per a persones que estan cercant feina i que tenen dificultats per buscar-ne o poc domini de les noves tecnologies.

Aquesta formació, organitzada per l’Ajuntament i subvencionada per la Diputació de Barcelona, està dirigida a aquelles persones que en aquests moments es troben en un procés de recerca de feina i que, donats els canvis que s’han produït en el sistema per a portar a terme aquesta cerca, troben dificultats per a realitzar-la i per tant tenen menys opcions laborals. Aquests cursos pretenen donar una visió global de l’entorn informàtic i iniciar i/o reforçar els coneixements en aquestes eines, perquè puguin fer una recerca més autònoma i així incrementar les oportunitats laborals.

Per a inscripcions us heu de dirigir a la OAC de l’Ajuntament de Canyelles.

Se signen dos convenis de col·laboració entre l’Ajuntament i la Fundació Formació i Treball

2014 11 19 ConveniCarites

L’Ajuntament de Canyelles i la Fundació Formació i Treball (FIT), han signat dos convenis de col·laboració mitjançant els quals FIT s’encarregarà de les recollides domiciliàries de voluminosos i de restes vegetals a més a més de fer buidatge i recollida dels contenidors de paper i cartó que l’Ajuntament té distribuïts pel terme municipal i donar-los una gestió adequada, d’acord amb la legislació vigent.

Llegeix més...

L’Ajuntament de Canyelles engega per segon any els cursos subvencionats d’alemany per a persones en situació d’atur

Després del gran èxit de participació i els bons resultats obtinguts en la primera edició, l’Ajuntament de Canyelles torna a apostar fort pels cursos d’Alemany subvencionats per la Diputació.

Estan dirigits a totes aquelles persones en situació d’atur, i pretén dotar-los d’una eina més per a facilitar la recerca de feina. Es tracta de cursos intensius que preparen als participants per a assolir un nivell de comprensió de l’idioma suficient per a poder emprar-lo en l’àmbit laboral, i s’ofereix també un suport en la recerca de feina en aquesta llengua.

Es preveu que els cursos, organitzats des de l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Canyelles comencin a mitjans d’octubre. Les persones interessades hauran de dirigir-se a l’OAC per tal de formalitzar les inscripcions. Les places són limitades.

Feu clic aquí per descarregar la fitxa d'inscripció