L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Oficina C-15

Últimes notícies de les tramitacions de l’Oficina d’atenció als afectats per les obres de la C-15

Com es va informar a l’últim article publicat a aquest web referent al desenvolupament de les tramitacions portades a terme des de l'Ajuntament de Canyelles mitjançant la seva oficina d'Atenció als Afectat, durant el mes de gener es va estar treballant amb GISA i l'Eix DIAGONAL per actualitzar l'estat de les tramitacions dels afectats registrat a l'oficina municipal. 

Es detalla a continuació mitjançant un quadre resum l'estat de les tramitacions en aquest moment, prenent com a font les dades subministrades per GISA i L'EIX DIAGONAL:

Llegeix més...

Actualització de dades sobre l'estat de las tramitació dels afectats de les obres de la C-15

Durant el mes de gener l'oficina d'atenció als afectats municipal ha estat treballant en la actualització de dades sobre l'estat de las tramitació dels afectats reclamades a GISA i a l'EIX DIAGONAL per poder avaluar els avanços que es van produir al 2012 i continuar amb la nostra feina destinada a reclamar tan a GISA com a l'EIX DIAGONAL una ràpida resolució de les reclamacions dels veïns del nostre municipi.

Durant mes de febrer s’han programat diverses reunions amb la Direcció General de Carreteres. En la primera d’aquestes l’Ajuntament de Canyelles va reclamar novament que es faci una informació personalitzada per part de les parts implicades en la realització de les obres de l’estat actual de la tramitació de les reclamacions presentades pels veïns de Canyelles i el procediment a seguir d’acord amb la situació de cadascuna de les reclamacions.

L’Ajuntament mantindrà l’oficina de suport als afectats per la C-15 durant l’any vinent

L’oficina d’atenció als ciutadans de Canyelles afectats per les obres de la nova carretera c-15, continuarà fent d’intermediària per a resoldre les consultes i queixes pendents dels veïns que no han rebut una solució a les esquerdes provocades per les voladures durant la construcció de l’obra. La voluntat de l’Ajuntament és ajudar a facilitar els tràmits dels veïns entre la Generalitat de Catalunya i la concessionària de la infraestructura, Eix Diagonal.
El pressupost municipal per a l’exercici del proper any contemplarà aquest servei que compta amb l’assessorament de l’arquitecte i els serveis jurídics del consistori, a més d’una persona tècnica que coneix les problemàtiques dels veïns. L’Alcaldessa, Rosa Huguet, ha explicat que la feina de l’oficina és només de mitjancera entre les parts, amb la voluntat de facilitar la tasca als afectats, i que en cap cas l’Ajuntament té potestat en prendre decisions sobre les resolucions pericials. La intenció d’Huguet és continuar al costat dels que no han rebut cap compensació als problemes causats durant les obres.

Llegeix més...

Estat tramitacions Oficina C-15

Com es va informar a l’últim article publicat a aquest web referent al desenvolupament de les tramitacions portades a terme pels ens implicats en la resolució de les reclamacions dels afectats per les voladures de les obres del desdoblament de la C-15, al setembre es van tornar a reunir els tècnics autors dels peritatges de COTCA amb els dels Dictàmens independents.

Llegeix més...