El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Valoració molt positiva de la Fira de Santa Llúcia

Amb la il·lusió de voluntaris i paradistes va tenir lloc una nova edició de la Fira de Santa Llúcia a Canyelles. Enguany, amb la novetat dels dos dies de durada es va pretendre afavorir encara més l’auto-ocupació i el moviment econòmic que es genera en torn a les fires en general i en particular en aquesta, considerada la 3a Fira de Santa Llúcia de tota Catalunya amb 347 parades, una gran part d’elles de veïns i veïnes del municipi.
Amb la visita de personalitats com el Conseller en funcions Felip Puig i el Delegat de Govern en funcions Salvador Jorba es posa de manifest el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, les quals recolzen el projecte econòmicament. Aquest suport econòmic d’altres Administracions, sumat a l’aportació que fan els propis paradistes en concepte de taxa d’ocupació de Via Pública fa que aquesta Fira sigui un acte sostenible que genera ocupació i promociona el nostre municipi.

Llegeix més...

Arrenca la 10a Fira de Santa Llúcia

Amb la il·lusió de voluntaris i paradistes arrenca aquesta nova edició de la Fira de Santa Llúcia. Enguany, amb la novetat de l’ampliació a 2 dies de durada es pretén afavorir l’auto-ocupació i el moviment econòmic que es genera en torn a les fires en general i en particular en aquesta, considerada la 3a Fira de Santa Llúcia de tota Catalunya.
Aquest matí, el Conseller Felip Puig ha acompanyat a l’Alcaldessa, i a la resta de Regidors que composen l’Ajuntament, en la inauguració de la Fira, un cop inaugurada han fet una donació d’aliments a l’arbre dels desitjos i han passejat per la Fira, aturant-se en algunes de les parades.

Llegeix més...