fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Restablert el servei habitual del dispensari mèdic

Un cop finalitzada la temporada estiuenca  el servei mèdic i els horaris del Dispensari de Canyelles tornen a la normalitat.

Metge de família
Dilluns ............de 8 a 14h.
Dimarts, dimecres i dijous de 8h a 20h ininterrompudament
Divendres .........de 8 a 14h

Servei de pediatria
dimarts de 8 a 14h

Valoració de l'Oficina del Consumidor a Canyelles

L’Ajuntament de Canyelles des ja fa anys té conveniada amb la Diputació de Barcelona la prestació del servei de suport a les polítiques de consum – Oficina del Consumidor- tot renovant-se anualment dita acció concertada.

El servei que es presta a la ciutadania mitjançant aquest conveni consisteix en la gestió i tramitació de reclamacions dels ciutadans en matèria de consum a través de l’ anomenada  “bústia del consumidor”, així com la visita periòdica al municipi cada dos mesos aproximadament de la unitat mòbil d’informació al consumidor.

Llegeix més...

Finalitzades les obres del Consultori Mèdic de Canyelles

En acabar el més de juliol han finalitzat les obres de rehabilitació del Consultori Mèdic de Canyelles.

Es tracta de la rehabilitació de l’espai on actualment s’hi està realitzant l’activitat de consultori mèdic. Partint de la distribució general actual, el projecte de rehabilitació ha intervingut en les distribucions interiors tant de les consultes, com dels lavabos i el magatzem.

S’han enrajolat les parets de les consultes per tal d’adequar-les al estàndard habitual en aquest tipus d’instal·lació i s’ha modificat la distribució del mobiliari i elements fixos d’acord amb els criteris aportats pels professionals. L’espai que ocupa la part administrativa del centre ha estat reformada per millorar la seva funcionalitat i s’han redistribuït els espais reservats als treballadors del centre.

Llegeix més...

Vine a donar sang

Aquest diumenge dia 27 de maig visitarà Canyelles la unitat mòbil del banc de sang i teixits que com sempre confien en la solidaritat dels Canyellencs.
S’instal·larà al lloc de sempre: a la Plaça del Casal a la confluència dels carrers Major amb Bassa d’en Llot de 10h a 14 h

Recorda: Vine a donar sang!

Xerrada sobre la Patologia Mamària

Aquest diumenge dia 13 de maig, a les 11.00 hores, dintre de les Jornades de Formació i Coneixement, es portarà a terme, al Casal de la Gent Gran de Canyelles, la xerrada sobre la Patologia Mamària a càrrec del Doctor Xavier Encinas Méndez, especialista en cirurgia general i membre de la Unitat de Patologia Mamària de l’Hospital Residència Sant Camil de Sant Pere de Ribes.
Aquest acte és de portes obertes per a tothom que vulgui assistir.