fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Finalitzades les obres del Consultori Mèdic de Canyelles

En acabar el més de juliol han finalitzat les obres de rehabilitació del Consultori Mèdic de Canyelles.

Es tracta de la rehabilitació de l’espai on actualment s’hi està realitzant l’activitat de consultori mèdic. Partint de la distribució general actual, el projecte de rehabilitació ha intervingut en les distribucions interiors tant de les consultes, com dels lavabos i el magatzem.

S’han enrajolat les parets de les consultes per tal d’adequar-les al estàndard habitual en aquest tipus d’instal·lació i s’ha modificat la distribució del mobiliari i elements fixos d’acord amb els criteris aportats pels professionals. L’espai que ocupa la part administrativa del centre ha estat reformada per millorar la seva funcionalitat i s’han redistribuït els espais reservats als treballadors del centre.

Llegeix més...

Vine a donar sang

Aquest diumenge dia 27 de maig visitarà Canyelles la unitat mòbil del banc de sang i teixits que com sempre confien en la solidaritat dels Canyellencs.
S’instal·larà al lloc de sempre: a la Plaça del Casal a la confluència dels carrers Major amb Bassa d’en Llot de 10h a 14 h

Recorda: Vine a donar sang!

Xerrada sobre la Patologia Mamària

Aquest diumenge dia 13 de maig, a les 11.00 hores, dintre de les Jornades de Formació i Coneixement, es portarà a terme, al Casal de la Gent Gran de Canyelles, la xerrada sobre la Patologia Mamària a càrrec del Doctor Xavier Encinas Méndez, especialista en cirurgia general i membre de la Unitat de Patologia Mamària de l’Hospital Residència Sant Camil de Sant Pere de Ribes.
Aquest acte és de portes obertes per a tothom que vulgui assistir.

Xerrada: Drets i Deures dels Consumidors

Iniciant les activitats de primavera de la gent gran, i coincidint amb el dia Mundial dels Drets del consumidor, el dijous 15 de març a l’espai de la gent gran va tenir lloc la xerrada “Drets i deures dels consumidors” impartida per personal de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canyelles.

Es va fer una exposició de temes molt diversos i de vital interès per als assistents: viatges, subministres domèstics, diferents tipus de compres i establiments, publicitat enganyosa, etc.

Va ser una xerrada molt interactiva i participativa.

Dintre de les activitats previstes per les àrees de sanitat i consum per aquest any 2012, comunicar-vos que enguany la unitat mòbil de la campanya de prevenció del glaucoma tornarà al nostre municipi, aquest cop per dos dies el 18 i 19 de juny. Ho anirem recordant mitjançant el web i els cartells informatius tant bon punt s’acostin les dates.

Visita de la unitat mòbil de l’Institut Oftalmològic a Canyelles

El passat dijous 28 de juliol des de les 10h i fins les 18 h. va visitar el municipi de Canyelles la unitat mòbil de l’Institut Oftalmològic Tres Torres amb motiu de la campanya que està fent per tot Catalunya per la prevenció del Glaucoma i degeneració macular associada a l’edat DMAE, efectuant revisions oftalmològiques amb caràcter gratuït a tots els ciutadans que ho sol·licitessin.

La població ho va acollir de molt grat, tant que a mig matí ja havien donat totes les hores del dia de que disposaven.