El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Sanitat i Consum

19 d'octubre, Dia Internacional del Càncer de Mama

2019 10 19 llaçcancermamaCanyelles se suma al Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que se celebra aquest dilluns, 19 d'octubre. L'objectiu d'aquesta celebració és conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia que, anualment, afecta més de 5.300 dones a Catalunya.

Llegeix més...

Les noves restriccions del Govern Català per frenar el brot de Covid-19

2020 10 14 mesurescontenciocovid

El Govern de la Generalitat de Catalunya posa en marxa noves mesures per frenar la propagació de la Covid-19 davant de l'alarmant increment de casos que s'han registrat els darrers dies.

En vigor des de divendres i es mantindran 15 dies

Llegeix més...

Reunions d'equip de govern amb les entitats esportives davant les noves mesures del govern

2020 10 14 reunioesportsReunions de l'equip de govern local dimecres al vespre per analitzar les noves restriccions de la Generalitat per frenar l'avanç del Covid-19. a Catalunya.

D'una banda, l'equip de govern, liderat per l'alcaldessa Rosa Huguet, ha mantingut una sessió de treball per canalitzar  l'aplicació de les mesures al municipi.

I de l'altra, el govern local també ha mantingut una trobada amb els responsables de les diverses entitats esportives del municipi, aquest dimecres a la nit, davant les mesures del govern català, que afecten especialment l'àmbit esportiu.

Llegeix més...