L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Convocatòria i bases - Vigilant municipal temporal

En data 19 de gener de 2016 la JGL aprova inicialment les bases reguladores del procediment selectiu per la provisió d’una plaça de vigilant municipal interí- per cobertura de maternitat mitjançant concurs oposició lliure amb un termini de 20 dies naturals des de l’endemà de la darrera publicació al BOP o DOGC que el termini de presentació d’instàncies a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà seria de data 30/01 al 18/02 ambdós inclosos.

Podeu consultar l'expedient de l'oferta pública en aquest enllaç

Oferta de treball: Auxiliar administratiu per substitució maternitat

Per consultar l'oferta feu clic en aquest enllaç

 

Llista aprovats convocatòria examen 8 de maig de 2015, entrevista i mèrits

Criteris i resultats prova informàtica realitzada el dia 8 de maig 2015, valoració dels mèrits presentats i entrevista. Un cop superades les proves es valoren els mèrits i l’entrevista personal i es fa la llista de la borsa de treball d’auxiliars administratius per ordre de puntuació amb una durada de 2 anys i per cobrir possibles interinatges i personal laboral temporal per les necessitats que es puguin derivar d’aquesta Organització.

Veure document de resultats

Concurs docent alemany

 

Per acord de Junta de Govern Local de 12.05.2015 ha estat oberta convocatòria pública per seleccionar titular de la prestació del servei de gestió i organització de curs d'alemany bàsic 2015.

Els interessats en accedir a l'adjudicació d'aquest servei a prestar-se hauran de presentar davant aquest Ajuntament proposta de Projecte descriptiu del curs d'alemany a desenvolupar-se.

Les Bases Reguladores del contingut i forma de presentació de les propostes de participació i de la resta de requisits operatius a complimentar es podran consultar íntegrament a l'Ajuntament de Canyelles.

El termini de presentació de proposicions serà d'un mes, a comptar- se a partir de la publicació del present anunci al BOPB – Web corporatiu – Taulell d'Anuncis municipal.

La qual cosa es fa de general coneixement, als efectes de la seva plena efectivitat

Per consultar les bases feu clic aquí