El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Canyelles oferirà el CFGM d'Aprofitament i Conservació del Medi Natural

2021 04 16 CanyellesEspaiNaturaEl curs 2021-2022 impartirà el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Aprofitament i Conservació del Medi Natural.

Se  suma als estudis postobligatoris de PFI i IFE que acull l’Institut Pla del Bosc.

Canyelles oferirà el curs que ve el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Aprofitament i Conservació del Medi Natural, estudis de Formació Professional de la Família Agrària. Es fa realitat així l’aposta del govern local per implementar l’educació secundària al municipi per donar noves oportunitats de futur als Joves.

L’educació i la formació ha estat sempre una de les grans prioritats del govern local. Després d’aconseguir tenir un Institut al municipi i completar el cicle d’educació secundària obligatòria, ha treballat durament per implantar a Canyelles una oferta formativa postobligatòria, centrada en la Formació Professional de la Família Agrària.

Durant aquest curs 2020-2021, l’Institut Pla del Bosc ja ha ofert estudis de PFI Auxiliar d’Activitats Forestals i d’IFE Auxiliar en Cura d’Animals I Espais Verds, també de la família professional agrària. 

Per a l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, la formació professional és un gran pas per al municipi ja que ofereix una oportunitat molt important de futur per als joves de Canyelles. I afegeix que estem en un paratge emblemàtic, enmig de boscos i natura, molt ben comunicats, que té un gran valor. Tenir la formació professional és un projecte de tot un poble que vol tenir cultura i educació i això serà possible al Canyelles Espai Natura.

 

CANYELLES ESPAI NATURA

El Canyelles Espai Natura (ubicat a la històrica Masica de Can Ferrer de Llacunalba) serà el centre neuràlgic de la la Formació Professional al municipi. L’objectiu és anar implementant els estudis de la família agrària a altres especialitats com les activitats eqüestres, producció agropecuària, ramaderia i assistència animal,  gestió forestal del medi natural, paisatgisme i medi rural, com també i tot un seguit d'activitats I projectes dins l'àmbit de la  natura i el medi ambient. 

 

  • CFGM APROFITAMENT I CONSERVACIÓ DEL MEDI NATURAL 

Tota la informació clicant aquí  

  • PFI AUXILIAR ACTIVITATS FORESTALS 

Tota la informació clicant aquí

  • IFE AUXILIAR EN CURS D'ANIMALS I ESPAIS VERDS

Tota la informació clicant aquí

 

JORNADA DE PORTES OBERTES FORMACIÓ PROFESSIONAL INSTITUT PLA DEL BOSC

L’Institut Pla del Bosc ha organitzat una jornada de portes obertes telemàtica de la Formació Professional:

  • Dimecres 28 d’abril, a les 18h
  • Inscripció Prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Plataforma Jitsi: https://meet.jit.si/PLABOSCPORTESOBERTES