Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Inici del nou curs escolar

2020 09 14 iniciescola2 webAquest dilluns 14 de setembre comença a un nou curs escolar per als nens i nenes de Canyelles. Un curs escolar molt diferent en què les infants tornen als centres després de sis mesos, quan les classes presencials van ser aturades el mes de març a causa del confinament per la Covid-19.

 

 

Els tres centres educatius del municipi (Llar d'Infants Municipal Els Patufets, Escola Sant Nicolau i Institut Pla del Bosc) acullen gairebé 600 alumnes entre els 0 i 16 anys. Cada centre ha dissenyat un pla d'organització del curs preveient totes les mesures de prevenció de la Covid-19, aplicant els protocols dels departaments d’Educació i Salut de la Generalitat de Catalunya.

2020 09 14 iniciescola web 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de l’Ajuntament de Canyelles es treballa des de fa mesos per donar suport als centres en la millora de la seguretat i higiene, treballant conjuntament en protocols i dotant dels recursos necessaris als equip directius per a una tornada a l’ escola segura i amb qualitat educativa.  S’han posat a disposició dels centres equipaments municipals per ampliar el nombre d’aules tant de l'institut com  a l’escola, així com espais per als temps d’esbarjo. Altres activitats com l’educació física es duran a terme a la zona esportiva municipal i al pavelló.

FORMACIÓ PROFESSIONAL

2020 09 14 candoriprimerdiadecurs web

Una altra de les principals  novetats d’aquest curs és la posada en marxa dels dos nous ensenyament de formació professional d’Auxiliar d’Activitats Forestals i d’Auxiliar en Cura d’Animals i Espais Verds, a l'institut Pla del Bosc.

Els alumnes han començat aquest dilluns i durant tota la setmana faran horari reduït em aquests nous ensenyaments.