El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

La llar d'infants Els Patufets dona la benvinguda a les noves famílies

2020 07 llarinfantsAquest dimarts ha tingut lloc una reunió informativa per a les noves famílies.

Han pogut conèixer de ben a prop del projecte del centre i veure la imatge renovada del centre.

La inscripció es manté oberta

 

 

Aquest dimarts ha tingut lloc a la llar d’ Infants Municipal “Els Patufets” una reunió informativa per a  les famílies que s’incorporen per primer cop a l’escola bressol. Aquestes famílies no havien pogut assistir a la jornada de portes obertes organitzada al maig, ja que va ser suspesa per l'Estat d'Alarma davant la crisi sanitària del Covid-19.

En aquesta ocasió, han pogut visitar les instal·lacions del centre que recentment han estat renovades amb nous elements decoratius, d’ambientació, de joc i d’experimentació.

En aquesta trobada, van ser rebuts per l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i per l'equip docent de la llar. Es va parlar de qüestions pràctiques a tenir en compte per a l’ inici del curs escolar. Una d’elles va ser el Pla d’Actuació dels centres educatius en el marc de la pandèmia. Principalment es varen tractar temes d’ interès com el procés d’adaptació, i es va informar del dia d’entrevista individual amb les educadores i es van presentar les mestres tutores i les aules de cada grup. 

INSCRIPCIÓ OBERTA

Durant el període d’estiu totes les persones interessades a inscriure's o conèixer el projecte de la llar d’ Infants es poden adreçar a l’Ajuntament de Canyelles en horari d’atenció al públic.

Podeu consultar tota la informació de la Llar d'Infants a la seva web, clicant en el següent enllaç:⏬⏬⏬

LLAR INFANTS ELS PATUFETS

2020 07 llarinfants22020 07 llarinfants3