fbpx
Queden ...
per la 22a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Reunió de treball amb l'institut Pla del Bosc per implementar els estudis de formació professional a Canyelles

2023 04 14 reunioensenyamentLa implementació dels estudis de formació professional al municipi ha centrat la reunió mantinguda aquest matí de divendres a l'Ajuntament de Canyelles de l'alcaldessa Rosa Huguet i la regidora d'Ensenyament Marta Romero amb la direcció de l'institut Pla del Bosc. 

Canyelles ofereix actualment tres propostes formatives de la família agrària, entre les quals un cicle de grau mitjà d'Aprofitament i Conservació de Medi Natural. El municipi està treballant en la implementació de l'oferta formativa amb noves especialitats i cicles de grau superior, a banda de l'enginyeria agrària. Estudis que s'impartiran a les instal·lacions de Can Ferrer de Llacunalba, l'Espai Canyelles Natura.

L'Institut Pla del Bosc de Canyelles ofereix tres propostes de la família agrària de Formació Professional:

  1. Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Aprofitament i Conservació del Medi Natural, 
  2. PFI Auxiliar d’Activitats Forestals 
  3. IFE Auxiliar en Cura d’Animals I Espais Verds

 CFGM APROFITAMENT I CONSERVACIÓ DEL MEDI NATURAL 

Tota la informació clicant aquí 

Aquests estudis capaciten per realitzar les operacions de repoblació forestal, de restauració o ordenació hidrològic-forestal i d’aprofitament forestal així com el control i la vigilància del medi natural, manejant i mantenint la maquinària i les instal·lacions forestals.

La durada és de 2.000 hores (1.617 en el centre educatiu i 383 en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Es pot accedir amb el títol de graduat en ESO o d’altres equivalents.

PFI AUXILIAR ACTIVITATS FORESTALS 

Tota la informació clicant aquí

Amb una durada total de 1.000 hores distribuïdes en un curs acadèmic, es vol proporcionar a joves de 16 a 21 anys que no hagin obtingut el títol de l’ESO, la possibilitat de continuar estudis de formació professional.

Inclou mòduls de formació general i mòduls de formació professional i dins aquest últim trobem les pràctiques en empresa.

IFE AUXILIAR EN CURS D'ANIMALS I ESPAIS VERDS

Tota la informació clicant aquí

Amb una durada 3.360 hores distribuïdes en 4 cursos acadèmics, l’IFE és un ensenyament professional adreçat a alumnes d’entre 16 i 20 anys amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada i que no es troben en disposició de seguir la formació professional ordinària. S’estructuren en mòduls professionals comuns i mòduls professionals específics.