El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Últim dia per fer la preinscripció als estudis d'Auxiliar en cura d'Animals i Espais Verds a l'Institut Pla del Bosc

2020 06 pfi flyer copiaEl dimarts 7 de juliol es tanca la preinscripció

El curs 2020-2021 Canyelles inicia un pla pilot amb Estudis de la Família Professional Agrària a l’Institut Pla del Bosc

 

Trobareu tota la informació a la web de l'Institut Pla del Bosc

cliqueu aquí ▶️▶️ INSTITUT PLA DEL BOSC

El període de preinscripció per al PFI d'Auxiliar d'Activitats Forestals es va fer del 25 de maig al 5 de juny. 

ARA  s'ha obert la PREINSCRIPCIÓ per a l'IFE d'Auxiliar en Cura d'Animals i Espais Verds. Estarà oberta fins al 7 de juliol

🔗 PREINSCRIPCIÓ

https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20816-itineraris-formatius?moda=1

 

IFE D'AUXILIAR EN CURA D'ANIMALS I ESPAIS VERDS (Codi: IFE AR01) 

 Els Itineraris Formatius Específics són ensenyaments professionals adreçats a alumnes d’entre 16 i 20 anys amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada i que no es troben en disposició de seguir la formació professional ordinària.

Aquests estudis desenvolupen competències per fer tasques auxiliars d’atenció als animals, el manteniment i la higiene d’instal·lacions ramaderes, de producció de plantes en vivers i en centres de jardineria, i de manteniment de jardins, parcs i zones verdes, observant les normes de prevenció de riscos laborals i protecció mediambiental corresponents, així com competències de comunicació, autonomia personal i participació en activitats comunitàries.

La durada és de 3.360 hores distribuïdes en quatre cursos acadèmics. El darrer curs inclou la formació en centres de treball. 

🔗 ENLLAÇOS D’INTERÈS

http://queestudiar.gencat.cat/ca/estudis/ife/itineraris/cura-animals/

🔗 PREINSCRIPCIÓ

https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20816-itineraris-formatius?moda=1

 

PFI  D'AUXILIAR D'ACTIVITATS FORESTALS (Codi: PFI AR01)

Els programes de formació i inserció (PFI), que són voluntaris i duren un curs acadèmic, estan pensats per a joves d'entre 16 i 21 anys no ocupats que han deixat l'Educació Secundària obligatòria i no segueixen estudis en el sistema educatiu ni participen en cap acció formativa.

L'objectiu dels PFI és proporcionar-los, d'una banda, la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional). I, de l'altra, l'aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball.

Aquest ensenyament està adscrit a la família professional Agrària. Té una durada de 1.000 hores de les quals 180 són pràctiques en empreses.

Aquests estudis capaciten per dur a terme operacions auxiliars necessàries per a la conservació, millora i aprofitament de la muntanya.

 

🔗 ENLLAÇOS D’INTERÈS

– Informació detallada de l’estudi:

http://queestudiar.gencat.cat/ca/estudis/pfi/cicles/agraria/?p_id=2750&estudi