fbpx
Queden ...
per la 22a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Visita del Departament d'Educació als estudis d'FP a Llacunalba

2022 10 06 visitallacunalbacoordinadoraFP2Visita aquest dijous de l'alcaldessa Rosa Huguet a Can Ferrer de Llacunalba amb la coordinadora de Formació Professional dels Serveis Territorials de Barcelona Comarques del Departament d'Educació, Yolanda Parejo, i de la sotsdirectora de Serveis Territorials, Noemí Tamborero, i la regidora d'Ensenyament Marta Romero.

La trobada ha servit per veure com ha anat l'inici del nou curs escolar a les instal·lacions del Canyelles Espai Natura (Can Ferrer de Llacunalba), on s'han traslladat aquest setembre els alumnes del CFGM d'Aprofitament i Conservació del Medi Natural i els alumnes  de PFI D'Auxiliar d'Activitats Forestals.

Canyelles imparteix des del curs passat el CFGM d'Aprofitament i Conservació del Medi Natural, que enguany s'implementa amb el segon any.

Els estudis s'ubiquen  al Canyelles Espai Natura (Can Ferrer de Llacunalba), un cop enllestida la primera fase de rehabilitació d'aquest nou equipament, que serà el centre neuràlgic de la Formació Professional Agrària al municipi. Una trentena són les places adjudicades per la Generalitat a aquesta formació que s'imparteix en dos cursos. 

En aquest espai també s'ubiquen a partir d'aquest curs els ensenyaments de PFI  d'Auxiliar d'Activitats Forestals, que Canyelles ofereix des del curs 2020-2021. I que acull una quinzena d'alumnes

La primera fase de rehabilitació de l'espai ja està totalment acabada i es disposa de dos mòduls, taller, laboratori i aules per donar resposta a les necessitats dels alumnes. Tots els espais estan ocupats tant per ús de l'alumnat com de professorat i consergeria.

L'adequació de la masia seguirà amb fases posteriors per acollir noves formacions de grau mitjà i superior. L’objectiu és anar implementant els estudis de la família agrària a altres especialitats com les activitats eqüestres, producció agropecuària, ramaderia i assistència animal, gestió forestal del medi natural, paisatgisme i medi rural, com també i tot un seguit d'activitats I projectes dins l'àmbit de la natura i el medi ambient.

L'Ajuntament de Canyelles, en la seva ferma aposta per implementar la formació postobligatòria al municipi, està treballant per oferir a Canyelles nous cicles formatius, també de grau superior.