El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Visita del Departament d'Educació per conèixer el projecte de Formació Professional a Canyelles

2020 12 14 visitabarbacil3Representants del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya han visitat aquest dilluns Canyelles per conèixer de primera mà el projecte de Formació Professional al municipi.

Judith Barbacil, adjunta a la Direcció dels Serveis Territorials de Barcelona-Comarques; Yolanda Parejo, coordinadora de Formació Professional, i Baltasar Salvà, Tècnic de Planificació, s'han reunit al matí a l'Ajuntament de Canyelles, amb l'alcaldessa Rosa Huguet i l'equip de govern municipal.

Posteriorment, s'han trasllat a l'Institut Pla del Bosc, a Can Dori on actualment s'ofereixen ja dos estudis de formació professional agrària (PFI Auxiliar Activitas Forestals i IFE Auxiliar en Cura d'Animals i Espais Verds).

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet,  s'ha mostrat molt satisfeta de la trobada i ha agraït la visita, ja que el projecte de formació professional ofereix una oportunitat molt important de futur per als joves de Canyelles.

Tot seguit, s'han traslladat fins a Can Ferrer de Llacunalba, on s'ubicarà el futur Canyelles Espai Natura, que ha d'acollir el futur cicle formatiu de grau mitjà. Aquest espai, ha d'acollir la Formació Prfessional vinculada al Medi Ambient i la Natura, i també diversos projectes d'aquest àmbit.

Cal recordar, que el conseller d'Educació Josep Bargalló va visitar l'agost passat Canyelles i el Canyelles Espai Natura i l'Ajuntament de Canyelles, on l'alcaldessa va mostrar el projecte.

2020 12 14 visitabarbaciliespladelbosc copia2020 12 14 visitabarbacilcandori copia

  •  2020 12 14 visitabarbacilllacunalba copia