El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Alejandro Villarino i Aida Pérez, guanyadors de l'11a Cursa de Muntanya Pic de l'Àliga

2020 03 06 cursaaliga1Alejandro Villarino i Aida Pérez han estat els guanyadors de l'11a edició de la Cursa de Muntanya Pic de l'Àliga, celebrada l'1 de març a Canyelles.

Javi Aparicio i la Sonia Castella, guanyadors de la competició de relleus per equips

Andreu López Anadón i Ana Rosalía Valle García, els guanyadors locals

En l'onzena edició de la Cursa,  organitzada per  l’AE Talaia i l'Àrea d’Esports de l'Ajuntament de Canyelles, l’Alejandro Villarino, del club Esportiu Penedès, amb 1 hora i 15 minuts; i l’Aida Pérez, del club Deporunners, amb 1 hora 33 minuts i 31 segons,  es van endur la victòria.
La Cursa forma part de la Lliga Gran Penedès, un conjunt de 16 competicions que tenen lloc entre la comarca del Garraf i el Penedès, en què els participants sumen puntuació en funció del temps i classificació registrats en cada una de les curses.

La cursa ha tornat a ser, un any més, un èxit de convocatòria i dos dies abans  de la cita ja es va arribar al màxim d’inscrits previst pels organitzadors i es va haver de tancar les inscripcions amb 90 caminants i 200 corredors.

2020 03 06 cursaaliga22020 03 06 cursaaliga3

 

 

 

 

 

 

 

El passat diumenge 1 de Març, a l’aparcament de la Zona Esportiva, va tenir lloc una matinal d’esport, salut i muntanya.
A les 8:30 h es va donar inici la recollida de dorsals.

Caminada fins al cim del Pic de l'Àliga


A les 9 h va tenir lloc el tret de sortida de la caminada, d’uns 10 km aproximadament. per l’entorn natural del municipi, en què els participants van poder gaudir del magnífic paisatge que envolta a Canyelles i de la seva flora i fauna. La gran novetat d'enguany era que es pujava  al cim del Pic de l’Àliga, el que va fer que la caminada fos una mica més dura que l’any passat.

Cursa de Muntanya

A les 10h en punt, el coet donava sortida a la 11ª edició de la Cursa de Muntanya, amb gairebé 200 participants i un recorregut d'uns 16 quilometres amb un desnivell positiu d’uns 50 metres. Una cursa que els participants van descriure com dura però alhora molt bonica, que transcorria per camins, pistes forestals i corriols. Pujava fins al cim del Pic de l’Àliga, per després tornar a baixar fins al punt de sortida. Un cursa molt tècnica, i que va ser una mica més dura per la climatologia, ja que tot i que es va poder gaudir d'un dia esplèndid de sol, la temperatura ambient va pujar gairebé als 25 graus, fet que va fer desgastar encara més els participants.

Cursa de relleus

Com a novetat d’aquesta edició es va incloure una cursa de relleus per equips en parelles. Consistia, dintre del mateix recorregut de la Cursa, fer la meitat un corredor i l’altra meitat un altre en el menor temps possible. Aquesta novetat va comptar amb un total de 13 equips participants. Els guanyadors d’aquesta novedosa edició van ser el Javi Aparicio i la Sonia Castella de l'equip Spiridon, que van completar el recorregut en un temps d'1 hora i 23 minuts.

Pel que fa els corredors locals, l’Andreu López Anadón i l’Ana Rosalía Valle García van ser els guanyadors.

Per a més informació i classificacions consulteu el portal web : https://cursapicaliga.blogspot.com/