Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canyelles reconeix els esportistes locals en una multitudinària i emotiva Nit de l'Esport

 

GALERIA D'IMATGES DE LA NIT DE L'ESPORT 2019

Multitudinària i emotiva ha estat la Novena Nit de l’Esport de Canyelles, amb què el municipi ha volgut reconèixer, un any més les entitats, els clubs esportius i els esportistes canyellencs.

Una gala que enguany ha estat molt especial perquè ha tingut com a escenari, per primera vegada, el nou pavelló municipal.

Al voltant de 350 esportistes i 13 entitats han estat els protagonistes d'aquesta nit màgica,  conduïda i presentada pel periodista Jordi Martí, director de Canal Blau Televisió, que començava amb una desfilada per les noves instal·lacions dels diferents equips esportius canyellencs.

Un video, realitzat per l'Àrea d'Esports, resumia després tot el que ha estat la darrera temporada esportiva al municipi i també visualitzada el canvi i remodelació de la Zona Esportiva, amb la construcció del gimnàs municipal, la instal·lació de gespa al camp de futbol, la inauguració de les pistes de pàdel i, finalment, la construcció del nou pavelló municipal.

Finalment l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, el regidor d'Esports, Paco Ruiz, i l'exdiputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, eren els encarregats de lliurar els reconeixements als diferents esportistes.

 

 

RECONEIXEMENTS ESPORTISTES INDIVIDUALS PROPOSATS PER LES ENTITATS

 • Oriol Marsé i Lidia Montesó, del Motorclub Canyelles  
 • Izaskun Ceberio,  del Club Ciclista O2Sports
 • Gustavo Olaya, del Club Petanca Califòrnia
 • Francisco Pérez Granizo, de l'Associació Dòmino Canyelles
 • Franc López i Mar Manceñido, del Club Choi's Taekwondo Canyelles

RECONEIXEMENTS ESPORTISTES INDIVIDUALS PROPOSATS PER L’ÀREA D’ESPORTS

 • Guillem Clavé, campió del món de Fitness Model +75 kg.

RECONEIXEMENTS GRUPS/EQUIPS LOCALS PROPOSATS PER L'ÀREA D'ESPORTS

 • Club Petanca Palmeres
 • Grup de Bitlles Catalanes
 • AMPA Escola Sant Nicolau (seccions de Patinatge Artístic, Grup Zumba, Grup Pàdel Extraescolar, Judo, Bàsquet Iniciació i Futbol Sala Iniciació)
 • Club Atletisme Canyelles (seccions d'Atletisme Infantil i Atletisme Adults, Gimnàstica Artística Infantil, Ciclisme de Muntanya Infantil Bike Kids i grup Funky Hip Hop)
 • Club Choi's Taekwondo Canyelles
 • Unió Esportiva Canyelles
 • Futbol Club Canyelles
 • Associació Esportiva Sant Nicolau (Patinatge Artístic i Zumba)
 • Secció Esportiva EsportxTothom (Volei i Bàsquet)

 

La Nit de l'Esport va néixer fa anys amb l'objectiu de fer un reconeixement a les entitats esportives del municipi i també als esportistes locals, pel foment que fan dels hàbits de vida saludables i de promoció de la pràctica esportiva, però també per la important tasca que fan en l'àmbit social per la gran xarxa associativa que han creat a Canyelles.

La promoció de l’esport és una de les premisses del govern local, liderat per l’alcaldessa Rosa Huguet, que  vol convertir Canyelles en un municipi referent al territori en l’àmbit esportiu. Amb aquest objectiu s'ha remodelat la zona esportiva municial que es completa amb el nou pavelló poliesportiu, que ara ja és usat per les entitats esportives. El nou pavelló tanca un procés que ha fet possible, en pocs anys, la construcció d’un nou gimnàs municipal, la renovació i millora del camp de futbol equipant-lo amb herba artificial i també la creació de noves pistes de pàdel.

Durant l’acte, l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha agraït novament l’esforç i el treball fet per les entitats i clubs del municipi en la promoció de l’esport i dels hàbits de vida saludable i també en la cohesió social. Ha agraït a tots els pares, mares i familiars que acompanyen dia a dia als petits esportistes perquè sense ells no seria possible.

L'exdiputat adjunt d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, per va la seva banda ha destacat el gran moviment esportiu que té el municipi i també l'empenta de l'alcaldessa i l'equip de govern en aquest àmbit, que han fet possible disposar d'unes instal·lacions tan importants com el nou pavelló o la zona esportiva. El regidor Paco Ruiz, per la seva banda, es va mostrar molt emocionat pel moment, en què es posava en marxa una instal·lació tan important com és el nou pavelló.

Podeu veure les fotografies de la vetllada en el següent enllaç:

GALERIA IMATGES NIT DE L'ESPORT 2019