Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canyelles tanca el 2019 amb esport i solidaritat. Prepara't per a una nova Cursa dels Nassos i Cursa Extrema

2019 12 29 CursaNassosEl dia 29 de desembre, a partir de les 11 hores del migdia, a la Zona Esportiva

També Caminada Solidària  pel càncer de mama

Per als més atrevits, Cursa Extrema

 

 

Canyelles  mostra novament la seva solidaritat amb el càncer, dedicant una vegada més, la tradicional Cursa dels Nassos al Grup d'Autoajuda per a Dones amb Càncer de Mama, Marinada, amb el suport del Grup Dona Canyelles. L'Àrea d'Esports proposa tancar l'any 2019 d'una manera saludable, fent esport i ajudant a combatre aquesta malaltia. I la proposta enguany, a més, es trasllada a la Zona Esportiva, on s'han preparat diverses activitats.

La cita és el 29 de desembre, a partir de les onze del migdia, a l'aparcament de l'escola i la Zona Esportiva.  A les onze s'ha preprat una actuació del grup Hip Hop del gimnàs. I tot seguit una sessió d'escalfament dirigit per la monitora d'aquesta activitat perquè tots els participants puguin començar a escalfar.

9a Cursa dels Nassos

A les 12:00 hores, comença la 9a Cursa dels Nassos i també la Caminada Solidària. L'Àrea d'Esports organitza la novena edició d'aquesta cursa, que consisteix en un recorregut urbà d'una milla, tot per asfalt, en què pot participar tothom, infants, joves, adults, gent gran... La inscripció és gratuïta, només cal fer un donatiu de dos euros per col·laborar amb La Marinada. Com cada any, paral·lelament hi ha la Caminada Solidària per a tots aquells que s'ho vulguin prendre amb més calma. La cita és a la mateixa hora, al mateix lloc i per fer el mateix recorregut. En cap dels dos casos hi ha cronometratge, ni classificacions, premiats. Es tracta d'una oportunitat per tancar l'any de manera saludable i solidària.

Tots els que vulguin participar, es poden apuntar el mateix dia de la cursa.

La cursa extrema

I a les 12:30 hores, comença la 7a Cursa Extrema, per als més atrevits, que ahauran de salvar tot un seguit d'obstacles naturals de tot tipus.

Seran els més valents els que voldran acabar l'any d'aquesta manera peculiar, però també divertida i solidària.

I cap a la una del migdia, tots els participants estan convidats a la típica coca. També en acabar la cursa es lliuraran els premis del Concurs de Guarniments de Nadal.