Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Nit de l'Esport 2019. Tot a punt per al 13 de desembre

2019 12 13 nitesport cartellCanyelles homenatja els esportistes en una nova Nit de l'Esport

El 13 de desembre al nou pavelló municipal

Canyelles prepara una nova nit esportiva en què reconeixerà la tasca i mèrits de tots els esportistes i entitats esportives locals. La novena Nit de l'Esport té lloc el 13 de desembre i, per primera vegada, es fa en el nou pavelló municipal .

La cita és a les set del vespre.

La Nit de l’Esport va néixer fa nou anys amb l’objectiu de fer un reconeixement a les entitats esportives del municipi i també als esportistes locals, pel foment que fan dels hàbits de vida  saludables i de promoció de la pràctica esportiva; però també per la important tasca que fan en l’àmbit social per la gran xarxa associativa que han creat a Canyelles.

La promoció de l’esport és una de les premisses del govern local, liderat per l’alcaldessa Rosa Huguet,  que vol convertir Canyelles en un municipi referent al territori en l’àmbit esportiu. Amb aquest objectiu s'ha remodelat la zona esportiva municipal que es completa amb el nou pavelló poliesportiu.  El nou pavelló, del qual ja estan fent ús les entitats esportives, tanca un procés que ha fet possible, en pocs anys, la construcció d’un nou gimnàs municipal, la renovació i millora del camp de futbol equipant-lo amb herba artificial i també la creació de noves pistes de pàdel.

Es prepara una nit màgica, plena de sorpreses i que serà presentada i conduïda, un any més, pel periodista i director de Canal Blau, Jordi Martí.

La Nit de l'Esport s'emmarca en la programació nadalenca de Canyelles. Podeu consultar tots els actes en el següent enllaç:

CANYELLES ÉS NADAL