El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Competició comarcal de patinatge artístic escolar aquest dissabte al pavelló municipal

2021 04 14 patinatgeartísticEl patinatge artístic escolar fa aquest dissabte 17 d'abril la primera prova després de molts mesos d'aturada per les restriccions imposades per la crisi sanitària de la Covid-19. La competició l'organitza el Consell Esportiu del Garraf i el club local AESN de patinatge.
 
La prova es farà durant tot el dia al pavelló municipal,  amb la participació de patinadores de diferents clubs esportius i escoles de la comarca.
 
La prova es realitzarà seguint tots els protocols sanitaris marcades per les autoritats.
És una fita important perquè és la primera prova de patinage artístic escolar que es realitza al pavelló de Canyelles i és la primera prova que s'organitza per part del Consell Esportiu del Garraf amb la pandèmia.
 
D'altra banda, dissabte passat 10 d'abril,  la Federació Catalana de Patinatge i el club local AESN també van organitzar un clínic de patinatge artístic al pavelló de Canyelles. Hi van passar unes 20 patinadores de diferents clubs. Jutges de la Federació realitzaven una valoració de cada esportista per què aquestes puguin millorar de cara a les futures proves que realitzaran durant l'any.