El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

El Bàsquet Canyelles s'imposa al Vilatorrada per 82 a 68

2019 10 20 basquetcanyellesvilatorradaEl Bàsquet Canyelles s'imposa al Vilatorrada per 82 a 68

Victòria agredolça del Club Bàsquet Canyelles davant el Club Bàsquet Vilatorrada, per una lesió en un colze del seu capità Guillem Ramos.

El Canyelles va jugar diumenge passat el seu partit fora del seu pavelló, gràcies a la col·laboració que existeix amb l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes. En aquest municipi va disputar el partit, a l'espera que el nou pavelló municipal de Canyelles estigui a punt per acollir les competicions de bàsquet.

El partit va ser molt igualat, sobretot durant la primera part, que va acabar amb el marcador igualat 37-37.

Després del descans, els del Joan Pozo van incrementar el nivell d'exigència i intensitat defensiva que els caracteritza i això va aconseguir que el Bàsquet Canyelles acabés imposant-se en el marcador (82-68), sumant la tercera victòria consecutiva al campionat