fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

El Plenari Municipal comença a desenvolupar el projecte esportiu

 

El Govern de Canyelles portarà al Ple de juny l'aprovació inicial del projecte de la zona esportiva que estarà subvencionat quasi en la seva totalitat per administracions supramunicipals.

L’Ajuntament de Canyelles està treballant en el projecte d’acondicionament i millora de la zona esportiva per a revitalitzar-les d’acord amb les necessitats plantejades per la població en la pràctica de l’esport recreatiu, i, per això, necessita d’unes instal·lacions modernes i adequades. En aquest sentit, el municipi ha sol·licitat entrar en el grup de pobles esportius i saludables de la Unió Europea.

 

Els Serveis Tècnics Municipals han redactat el projecte bàsic i de viabilitat, subvencionat per la Diputació de Barcelona, que pretén desenvolupar les actuacions de la primera fase, consistents en la construcció del gimnàs escolar municipal, la construcció de les pistes de pàdel i la reforma del camp de futbol.

 

En l’inici de la primera fase es proposa la construcció d’un edifici contenidor del gimnàs escolar municipal amb els seus corresponents vestuaris i serveis, que pot actuar com un edifici independent, però que a la vegada està dissenyat per en el futur integrar-se en el conjunt del pavelló poliesportiu cobert. Per a desenvolupar-ho, l’Ajuntament ha d’aprovar el proper 18 de juny el plec de clàusules per tal de poder licitar les obres. De moment, la Diputació de Barcelona ha subvencionat 400.000 euros per l’inici.

Després del gimnàs s’executarà les millores del camp de futbol amb vestuaris, gespa i noves grades. Totes aquestes actuacions estan acompanyades per la urbanització dels accessos al gimnàs escolar municipal i a la resta d’instal·lacions, des de l’entrada principal situada al passeig de la zona esportiva i des de la zona d’aparcament del CEIP Sant Nicolau.

Amb aquesta fase es cobreixen dues necessitats, una de les quals considerada bàsica i fonamental ja que l’edifici del gimnàs donarà servei a l’escola CEIP Sant Nicolau, que amb una població de 700 alumnes no disposa ara mateix d’un lloc on fer activitats esportives. I per una altra banda, l’actual edifici es destinarà, en un futur pròxim, a biblioteca municipal, que és una altra demanda dels veïns i veïnes.

2013 Imatge del projecte de la Zona Esportiva