El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Els antics vestidors del camp de futbol es convertiran en espais per a les entitats esportives

2021 04 26 presentacioavantprojectevestidorsEl projecte per reconvertir antics vestidors del camp de futbol en espais per a les entitats esportives avança

Està subvencionat per la Diputació de Barcelona, que ja ha presentat l'avantprojecte a l'Ajuntament de Canyelles

 

 

 

El projecte de remodelació i millora integral de la zona esportiva fa un pas endavant amb la reforma dels vestidors del camp de futbol. 

Complint amb el pla de treball del govern, la posada en marxa del nou pavelló municipal ha suposat un gran avanç per a la millora i la promoció de la pràctica esportiva al municipi. Un cop completada la primera fase de construcció d’aquest equipament, s’està treballant en la segona fase, que consistirà en la construcció dels nous vestidors que donaran servei al pavelló i al camp de futbol. I paral·lelament, en la conversió dels antics vestidors del camp de futbol per acollir despatxos i espais per a les entitats esportives. 

Precisament, s’està avançant en aquesta part del projecte, que compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona que ha permès redactar l’avantprojecte de reforma de l’edifici dels antics vestidors del camp de futbol.

Es rehabilitarà aquest espai per adaptar-lo a les noves necessitats que requereix tot el complex de la Zona Esportiva municipal que dona servei a les 14 entitats esportives que hi ha actualment al municipi. 

 

ESPAI DEDICAT A LES ENTITAT: 8 DESPATXOS I SALA POLIVALENT

L’edifici es reconvertirà, com s’havia previst, en un espai dedicat a les entitats esportives. Aquestes disposaran d'oficines per atendre els seus usuaris, fer gestions administratives i desar material, entre d’altres.

Concretament, es crearan 8 despatxos al pis inferior de l'edifici. 

I al pis superior, hi haurà dues sales polivalents que es podran convertir en una de sola per acollir activitats esportives, formacions, exposicions, reunions...

L'avantprojecte també preveu una zona de lavabos públics adaptats, per  donar servei als usuaris de la Zona Esportiva. I el document recull, a més, la creació d'una zona per a la maquinària.  

El nou edifici, a banda d'accessible, serà sostenible amb el medi ambient i comptarà amb sistemes d'estalvi energètic. 

L'avantprojecte és el document base per fer el projecte executiu. Durant mesos els serveis tècnics de la Diputació i de l'Ajuntament han treballat conjuntament per reconvertir aquest edifici en un espai multiservei especial per a l'esport i les entitats esportives del municipi i que sigui útil per al futur de la Zona Esportiva.

L'avantprojecte ha estat presentat per part de la Diputació de Barcelona a l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i al regidor d'Esports, Francisco Ruiz.

2021 04 26 anticsvestidors2projecte2021 04 26 anticsvestidors1projecte

 

MUNICIPI ESPORTIU

La remodelació dels antics vestidors del camp de futbol representa un nou pas en el projecte integral de millora i reforma de la Zona Esportiva que ha suposat la construcció del nou gimnàs, de les pistes de pàdel i la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol i que es completa amb el nou pavelló. Aquest dona servei a les entitats esportives i també a l’institut Pla del Bosc i l’escola Sant Nicolau. Ha representat un gran salt en la qualitat de la pràctica esportiva al municipi que ha crescut enormement en els darrers anys. És, a més, un equipament polivalent que permet acollir tota mena d’esdeveniments de caràcter social, lúdic i cultural. 

Tot plegat, és un pas més en el projecte de municipi esportiu i saludable i en el treball de promoció de l'activitat física i les pràctiques saludables, que desenvolupa el govern municipal. La reforma dels vestidors, a més permetrà que les entitats esportives puguin desenvolupar amb més qualitat l'activitat.