El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Gerard Miralles, medalla d'or al Campionat de Catalunya d'Atletisme de Pista Coberta

2019 06 gerardmirallessabadellL'atleta canyellenc Gerard Miralles, ha obtingut una medalla d'or en el quart Campionat de Catalunya d'Atletisme de Pista Coberta, organitzat per la Federació ACELL (Federació Catalana d'Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual), que ha tingut lloc a Sabadell.

Hi han pres part 192 atletes amb discapacitat intel·lectual que han participat en proves de diferents modalitats: cursa, salt d’alçada i llargada, pes i proves adaptades. El campionat s'organitza amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i l'Ajuntament de Sabadell.

Dues medalles d'argent als Special Olympics

L'atleta canyellenc, del Club Esportiu Alfa Tegar de Vilanova, Gerard Miralles, ha guanyat la prova de 60 metres amb assistència verbal. A més, ha obtingut la tercera posició en la prova de 200 metres, aquesta sense assistència verbal.

Es tracta d'una nova fita del canyellenc que va aconseguir dues medalles d'argent en els darrers jocs Special Olympics, celebrats l'octubre passat a la Seu d'Urgell. Miralles va aconseguir en aquella ocasió la tercera posició en 25 metres i 60 metres i també va quedar sisè en salt de llargada.

2019 06 gerardmirallessabadell2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Campionat a Sabadell

En la quarta edició d’aquesta competició d’atletisme en pista coberta s’ha reunit a 192 esportistes de diferents clubs de Catalunya i també d’Andorra. La iniciativa d’aquest campionat va néixer fa quatre anys motivada per la voluntat d’ampliar el calendari esportiu i així donar més oportunitats de participació als atletes en les diferents proves.

S’han disputat diferents proves atlètiques en diferents categories: curses de 3.000m, 1.500m, 400m, 200m, 60m; llançament de pes; salt de llargada, i d’alçada; relleus; marxa i softbol com a prova adaptada. A cada sèrie finalitzada cada esportista rebia la seva medalla.

Els centres participants d’aquesta cita esportiva són: Àngel Aspasa d’Amposta; Club Esportiu Alba de Reus; Club Esportiu Crespi, Esport i Club Prodis de Terrassa; Club Esportiu Alfa-Tegar de Vilanova i la Geltrú; Club Esportiu Fem Esport, Club Esportiu Solc, Villabanca-Bellisens i Fundació Estela de Tarragona; Club Esportiu TEB, Club Cordada, Escola Esportiva ACELL i Fundació Vella Terra de Barcelona; Club Muntanyenc de Sant Cugat; Junts en acció de Sant Pere de Ribes; Rubricatus d’El Prat de Llobregat, St. Tomás Pardo de Vic i Special Olympics Andorra.